Sensy e însărcinată în patru luni! „Nu am amânat nunta! Nu mă deranjează să fiu mireasă cu burta la gură!”

#Exclusiv Click!

Bucurie mare pentru bloggerița Sensy! Aceasta și-a văzut visul cu ochii și a rămas însărcinată chiar înainte de nuntă. Sensy este însărcinată în patru luni, iar pe 20 mai va păși la altar alături de alesul inimii ei, Valentin.

Bloggerița Sensy este în culmea fericirii! Zilele acestea a dat vestea ce mare: este însărcinată în patru luni.

Sensy și-a arătat burtica de graviduță, la Paris! „Toată viața m-am văzut mamă de băiat!”

Sensy a postat pe 1 aprilie prima radiografie cu bebelușul, chiar pe contul ei de Instagram. Zilele acestea însă, Sensy și-a arătat și burtica de graviduță, într-un story romantic realizat la Paris, sub Turnul Eiffel.

Sunt însărcinată în patru luni, nu am anunțat încă sexul bebelușului, dar eu toată viața m-am văzut mamă de băiat. Cel mai important este să fie totul bine și să fie sănătos.

E un cumul de sentimente, de trăiri și gânduri, ca orice femeie care-și dorea foarte mult să se întâmple asta. Recunoștință simt, în primul rând!

Sunt zile și zile, dar în general mă simt bine, doar că sunt mult mai obosită, dorm mai mult, respir greu”, ne-a declarat viitoarea mămică.

Sensy: „Mai am doar rochia de mireasă de găsit!”

Sensy (33 de ani) a făcut cununia civilă, urmând ca pe 20 mai să aibă loc nunta, la Tulcea, cu alesul inimii ei, Valentin. Influencerița a dat o petrecere cu 100 de persoane la cununia civilă, iar la marele eveniment sunt așteptați mai bine de 400 de invitați.

Nu am amânat nunta. Nu mă deranjează deloc să fiu mireasă cu burta la gură. E totul stabilit, mai am doar rochia de mireasă de găsit și gata!

Salonul și formația (cântă trupa Elegance din Focșani) le aveam deja de doi ani rezervate. Meniul este cel mai bun din Tulcea, nu ne facem griji.

După nun o să mă gândesc și la baby shower, după ce aflăm sexul copilului. Prin iunie așa, atunci plecăm și în vacanță în Mykonos”, ne-a mai spus vloggerița.

Sensy (33 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei, Valentin, de mai bine de șapte ani. Până la cununia civilă, din octombrie anul trecut, Sensy nu a vrut să facă publică identitatea bărbatului alături de care, pe 20 mai, va păși la altar.

Sensy este un nume cunoscut printre influencerii și bloggerii de la noi din țară. Frumoasa blondină activează în domeniile lifestyle, fashion, beauty și food, încă din anul 2016. Sensy s-a remarcat și în televiziune, în postura de concurentă în sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, show difuzat în trecut la Kanal D.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net