Sensy, în panică înainte de nuntă! Evenimentul bate la ușă, ea n-are nici rochie de mireasă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sensy e în focuri mari cu pregătirile pentru nunta cu alesul inimii ei Valentin, ce avea loc pe 20 mai. Influencerița nu are rochie de mireasă încă și vrea să facă luna aceasta și o vizită fulger, la Iași, la medicul ei estetician.

Sensy (33 de ani) a făcut deja cununia civilă și acum se pregătește de zor pentru nunta cea mare! Influencerița a dat o petrecere fastuoasă cu 100 de persoane la cununia civilă, iar la nuntă sunt așteptați vreo 400 de invitați.

Sensy a intrat, însă, în panică înainte de marele eveniment! Nu și-a găsit însă nici cele două rochii de mireasă pe care intenționează să le îmbrace în ziua cea mare.

Nunta e pe 20 mai, mai sunt două luni! Dacă ar fi după toți prietenii noștrii am face mai multe nunți. Nunta la noi va dura trei zile. O să fie o perioadă foarte grea pentu mine!

Sensy: „Vreau două rochii de mireasă" 

Momentan nu am rochie! Aș dori două rochii de mireasă, pentru că vreau să mă descalț ca să nu port tocuri și vreau o rochie lungă să nu se vadă pantoful”, ne-a dezvăluit Sensy, care la cununia civilă a renunțat la pantofii cu toc și a dansat în ..adidași!

Blonda vrea să treacă și pe la medicul ei estetician înainte de nuntă, pentru ceva retușuri! Influencerița aplează des în ultima vreme la injecțiile cu acid hialuronic, pentru a-și mări volumul buzelor.

Eu merg la estetician an de an. Buzele le fac odată la un an, iar injecțiile cu botox tot la fel, odată la un an. Nu am mai fost de mult. Ar trebui să merg acum, chiar înainte de nuntă!

E luna mea de programare. Mie îmi migrează acidul, iar, odată cu timpul, acesta coboară și de aceea buzele mele par mai mari, dar eu tot mici le văd. Mereu mă contrazic cu medicul meu. Ultima dată am fost la Iași și nu a vrut să-mi mai pună. Sper să-mi pună de data asta!”, ne-a mărturisit Sensy.

Lună de miere în Mykonos!

Cât despre luna de miere, acesta nu va fi în America, așa cum și-ar fi dorit cei doi porumbei, și asta pentru că nu au apucat să aplice pentru viză.

Am fost de curând în vacanță la Paris, dar nu a fost luna de miere. Nu ne-am luat luna de miere. Cred că o să plecăm câteva zile în Mykonos, pentru că nu am mai reușit să ne luăm viză.

A fost foarte aglomerat și sigur acum nu ne mai încadrăm în timp să plecăm în America, așa cum ne-am fi dorit noi să plecăm în luna de miere. Așa că plecăm două-trei zile în Mykonos, la all inclusive, să mâncăm, să ne simțim bine, cu toți prietenii”, ne-a mai spus Sensy.

Sensy (33 de ani) trăiește o poveste de dragoste alături de Valentin de mai bine de șapte ani. Până la cununia civilă, din octombrie anul trecut, Sensy nu a vrut să facă publică identitatea bărbatului alături de care, pe 20 mai, va păși la altar. Deocamdată, cei doi îndrăgostiți s-au cununat doar civil.

Sensy este un nume deja cunoscut printre influencerii și bloggerii de la noi. Frumoasa blondină activează în domeniile lifestyle, fashion, beauty și food, încă din anul 2016. Sensy s-a remarcat și în televiziune în postura de concurentă în sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată la Kanal D.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net