Cum arată burtica de gravidă a Danielei Crudu! La ce a renunțat de când este însărcinată

Ultima actualizare:

Daniela Crudu (33 ani) este sexy, chiar și cu burtică de gravidă. Și pentru că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, Cruduța imortalizează fiecare moment din perioada sarcinii. De curând, frumoasa brunetă a realizat o ședință foto cu burtica de gravidă la înaintare. Fosta asistentă tv a fost îmbrăcată într-o rochie neagră și transparentă din dantelă, ținută ce i-a pus în evidență burtica de mămică. 

Daniela Crudu urmează să devină mămică de fetiță în aproximativ două luni. Fosta asistentă de televiziune va naște în luna mai. Însărcinată în 8 luni, Cruduța nu se dezice și va fi cea mai sexy mămică. Fosta asistentă TV de la „Neatza” și „Un show păcător” avea oricum un corp de invidiat, iar trăsăturile de gravidă și faptul că s-a mai rotunjit puțin de când este însărcinată nu o face să fie decât mult mai sexy ca înainte.

Cruduța este conștientă de atuurile sale, așa că jonglează cu ele cum știe mai bine. Tatăl bebelușei sale este mai tânăr cu 6 ani decât ea, însă pe frumoasa brunetă nu o deranjează deloc acest aspect ci, din contră, este fericită că în sfârșit își va îndeplini curând visul de a deveni mamă, aceasta fiind una dintre cele mai arzătoare dorințe ale sale. Despre tatăl copilului său, viitoarea mămică a declarat într-un interviu că „este un om bun”! 

Chiar dacă este însărcinată, Cruduța produce bani pe bandă rulantă, chiar și în ultimul trimestru de sarcină , nu doar ca model pe OnlyFans, ci și din contractele de imagine pe care le are cu diverse firme și branduri pe care le promovează 

Cum se va numi fetița Cruduței 

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, prezentată de fostul ei șef, Dan Capatos, atunci când a dezvăluit sexul copilului, Cruduța a spus că fetița sa se va numi Daiana. Ea a aflat sexul bebelușului în America prin testul Harmony, iar apoi a primit rezultatul testului pe mail, unde a aflat că urmează să aducă pe lume o fetiță.

 La ce a renunțat de când e gravidă

Daniela Crudu se așteaptă să nască în luna mai. Primele luni de sarcină nu au fost întocmai ușoare pentru frumoasa brunetă, ea având mai multe momente în care s-a simțit rău. 

Când îmi e rău îmi vine să stau numai în pat, să zac…să nu mai mișc deloc pentru că mă ia cu amețeală și mă ia cu leșin, îmi vine să vomit… mi-e rău”, a declarat în trecut Daniela Crudu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net