Imagini superbe cu burtica de gravidă a Danielei Crudu. Cum s-a schimbat în ultimii 10 ani

Ultima actualizare:

Daniela Crudu este o fostă asistentă TV, în vârstă de 33 de ani. Ea va deveni mamă pentru prima oară, anul acesta. Bruneta își dorea de mulți ani un copil, doar că nu își găsise bărbatul potrivit. Acum, visul i s-a împlinit. Mai jos veți putea vedea transformările fostei asistente de la Neatza și de la Capatos, plus imagini cu ea gravidă.

Tatăl bebelușului este mai tânăr decât Daniela cu 6 ani, dar vârstă nu o interesează pe tânăra mămică. Cei doi și-au început relația de aproximativ un an și câteva luni, iar pentru ea este important ca ei să se înțeleagă și a spus că are grijă de ea să nu se enervezae, să nu se agite, mai ales acum când este gravidă. „Chiar este un om bun”, spune Daniela Crudu.

Citește și: Poftiți în cuibușorul de nebunii al Danielei Crudu! Cât costă ca să fie al tau?

În luna decembrie Cruduța a dezvăluit sexul bebelușului în emisiunea Xtra Night Show, așadar așteaptă o fetiță. Până la apariția în emisiune, doar rudele și apropiații știau sexul copilului.

Cele mai frumoase poze cu Daniela Crudu gravidă

Daniela Crudu este gravidă în șase luni și chiar dacă a ținut în secret o vreme faptul că este gravidă, după ce s-a aflat acest lucru, vedeta nu s-a sfiit să își arate burtica pe rețelele de socializare, a avut chiar o sesiune foto de Crăciun, într-o lenjerie frumoasă.

Una dintre cele mai râvnite apariții ale sale în care Danielei Crudu i se vede burtica de gravidă este într-un videoclip în care purta un compleu alb mulat. Chiar dacă ea va deveni mamă, asta nu o oprește încă să își continue meseria de model pe ... OnlyFans, dar și în reclamele pe care le promovează.

Când naște Cruduța?

Bruneta se așteaptă să nască în luna mai, iar ea spune că primele luni de sarcină nu au fost întocmai ușoare, având momente în care se simțea rău. „Când îmi e rău îmi vine să stau numai în pat, să zac…să nu mai mișc deloc pentru că mă ia cu amețeală și mă ia cu leșin, îmi vine să vomit… mi-e rău.”

Ea a spus într-un interviu că deși înaintea ea mânca multă carne, acum fiind gravidă a început să nu îi mai placă.

Ce nume a ales Daniela Crudu pentru primul sau copil?

La emisiunea Xtra Night Show, când a dezvăluit sexul copilului, Cruduța a spus și care va fi numele micuței fetițe: Daiana.

Ea a aflat sexul bebelușului în America prin testul Harmony, a spus ea în cadrul emisiunii, iar apoi a primit rezultatul testului pe mail, unde a aflat ca urmează să nască o fetiță.

Cum s-a schimbat Daniela Crudu în ultimul deceniu

De ceva vreme Cruduța nu a mai fost atât de prezentă în lumea showbiz-ului, dar curând s-a aflat și motivul absenței, era gravidă.

Totuși, bruneta s-a schimbat foarte mult în ultimii zece ani. A avut o serie de operații estetice, atât de schimbare a silicoanelor, dar și la nivelul buzelor și feței. Ultima oară când și-a schimbat silicoanele a fost la începutul anului 2022.

Altă operație estetică, în afară de cele menționat până acum, a fost pentru eliminarea grăsimii de pe coapse, dar și din zona gâtului. Ea a afirmat că până acum a avut cinci operații estetice, dintre care trei au fost doar la nivelul sânilor. 

Pe lângă asistentă TV și model, Daniela Crudu mai face și Only Fans, spunând că iubitul ei nu este gelos și că o înțelege. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
image
actualitate.net
image
actualitate.net