Poftiți în cuibușorul de nebunii al Danielei Crudu! Cât costă ca să fie al tau?

Cine nu visează să ajungă în cuibușorul de nebunii al Danielei Crudu? Ei bine, acest lucru este posibil, întrucât focoasa brunetă și-a scos la vânzare apartamentul din cartierul bucureștean Drumul Taberei.

Ce sumă cere pentru apartamentul cu 2 camere!

Îmi vând apartamentul”, este mesajul scurt lansat de Daniela Crudu pe Facebook, însoțit de linkul unui anunț de pe un cunoscut site de imobiliare. Accesând anunțul aflăm și detaliile locuinței, fost „cuibușor de nebunii” al celebrei Daniela Crudu.

Citește și: Războiul Cruduțelor, pe Onlyfans! Ana vrea să-și întreacă sora! „Fac ședinte foto cu soțul încontinuu”

„Apartament compus din 2 camere, cu o suprafață de 88 metri pătrați, situat într-un imobil cu demisol, parter și 4 etaje, în zona Drumul Taberei, foarte aproape de mijloacele de transport/Metrou. Imobilul este situat la Parter (înalt), blocul având și Demisol, cu o suprafață utilă de 77 metri pătrați și terasă închisă de 10, 73 metri pătrați, construit în anul 2008.

Dispune de finisaje de o calitate superioară, centrală termică pe gaz, loc de parcare subteran, accesul în complex este prevăzut cu barieră, mobilat și utilat modern. Apartamentul se pretează atât pentru locuit, dar și pentru spațiu comercial/firmă/cabinet, datorită poziției cât și pentru faptul că este situat la parter și beneficiază de acces direct din stradă. Prețul din listă este negociabil iar documentația apartamentului este completă și pregatită pentru vânzare”, sunt cele mai importante aspecte care atrag atenția viitorului proprietar.

Vezi și: Nea Marin răspunde acuzațiilor! Coregraful dezminte altercația avută cu Daniela Crudu

În zonă, apartamentele similare se vând cu aproximativ 91.000 de euro, prețul cerut de Daniela Crudu pentru apartament fiind de 99.000 de euro! Evident, trebuie să ținem cont că suma este negociabilă și include și comisionul agentului de vânzări responsabil cu vânzarea.

Evident, postarea despre apartament nu a rămas fără obișnuitele reacții amuzante sau răutăcioase ale fanilor care îi urmăresc activitatea Danielei. „Pereții încă sunt încărcați cu amintiri!”, „Cine o să-l cumpere, să aducă și un preot pe acolo!” sau „Dacă te razgândești și vrei să-l donezi, caută-mă!” sunt doar câteva dintre mesajele primite de Daniela Crudu.

Nu rata nici: Daniela Crudu, lovită cu pumnul în față de Nea Marin? Scandal în Antenă din cauza operațiilor estetice

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

oana roman si marius elisei
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
horoscop zilnic 1 martie jpeg
condimente jpeg
FotoJet jpg
antonia sexy jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
cub iuliana marciuc png
image
image
image
image
image
image
foto 1   Dan Negru (1)B jpg
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg