Primele poze cu burtica de gravidă a Danielei Crudu. Când urmează să nască?

Ultima actualizare:

Daniela Crudu, 33 de ani, a declarat că se pregătește să devină mamă, la jumătatea lunii octombrie, pentru ca, după câteva săptămâni, să confimre sarcina.

Daniela Crudu este gravidă în trei luni. Foto: Cancan.ro
Daniela Crudu este gravidă în trei luni. Foto: Cancan.ro

Sarcina Cruduței este vizibilă

Provocată de Cancan.ro să demonstreze că ceea ce a spus este real, Daniela Crudu a trimis câteva fotografii cu burtica de gravidă, bine conturată, deja. Cu toate acestea, Cruduța a transmis că nu cunoaște sexul bebelușului. Ce știe sigur este că va urma să nască în primăvara anului 2023.

S-au dus vremurile când Daniela Crudu era prezentă în platourile televiziunilor, implicată în toate scandalurile sau controversele amoroase. Nunta Anei Crudu, sora ei, în Italia a fost prilejul în care cele două s-au reunit cu părinții lor, separați de ani buni.

Citește și: Poftiți în cuibușorul de nebunii al Danielei Crudu! Cât costă ca să fie al tau?

Astfel, acesta a fost momentul în care Daniela Crudu s-a reinventat, devenind familistă și, chiar femeie de carieră. Chiar dacă această carieră presupune o activitate intensă pe platforma dedicată adulților, OnlyFans, bruneta s-a declarat mulțumită de câștigurile încasate.

„Da, informația voastră e adevărată. Sunt însărcinată! De 1 an sunt cu el…e român. E un băiat liniștit… așa discret, cuminte… mă iubește, îl iubesc!  Încă nu știu ce e! Fac trei luni săptămâna viitoare. Deja se vede!”, a declarat, recent, Daniela Crudu pentru Cancan.ro.   

Cu puțin timp în urmă, Daniela Crudu a declarat că ea și iubitul ei român se înțeleg foarte bine și că acesta nu este deloc gelos pe faptul că bruneta a făcut o carieră din a fi model pe platformele pentru adulți. 

Vezi și: Don Nelu Corleone, apariție de colecție la nunta Anei Crudu, în Italia

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online.", a mărturisit Daniela Crudu pentru Fanatik. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net