Primele poze cu burtica de gravidă a Danielei Crudu. Când urmează să nască?

Daniela Crudu, 33 de ani, a declarat că se pregătește să devină mamă, la jumătatea lunii octombrie, pentru ca, după câteva săptămâni, să confimre sarcina.

Daniela Crudu este gravidă în trei luni. Foto: Cancan.ro
Daniela Crudu este gravidă în trei luni. Foto: Cancan.ro

Sarcina Cruduței este vizibilă

Provocată de Cancan.ro să demonstreze că ceea ce a spus este real, Daniela Crudu a trimis câteva fotografii cu burtica de gravidă, bine conturată, deja. Cu toate acestea, Cruduța a transmis că nu cunoaște sexul bebelușului. Ce știe sigur este că va urma să nască în primăvara anului 2023.

S-au dus vremurile când Daniela Crudu era prezentă în platourile televiziunilor, implicată în toate scandalurile sau controversele amoroase. Nunta Anei Crudu, sora ei, în Italia a fost prilejul în care cele două s-au reunit cu părinții lor, separați de ani buni.

Citește și: Poftiți în cuibușorul de nebunii al Danielei Crudu! Cât costă ca să fie al tau?

Astfel, acesta a fost momentul în care Daniela Crudu s-a reinventat, devenind familistă și, chiar femeie de carieră. Chiar dacă această carieră presupune o activitate intensă pe platforma dedicată adulților, OnlyFans, bruneta s-a declarat mulțumită de câștigurile încasate.

„Da, informația voastră e adevărată. Sunt însărcinată! De 1 an sunt cu el…e român. E un băiat liniștit… așa discret, cuminte… mă iubește, îl iubesc!  Încă nu știu ce e! Fac trei luni săptămâna viitoare. Deja se vede!”, a declarat, recent, Daniela Crudu pentru Cancan.ro.   

Cu puțin timp în urmă, Daniela Crudu a declarat că ea și iubitul ei român se înțeleg foarte bine și că acesta nu este deloc gelos pe faptul că bruneta a făcut o carieră din a fi model pe platformele pentru adulți. 

Vezi și: Don Nelu Corleone, apariție de colecție la nunta Anei Crudu, în Italia

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online.", a mărturisit Daniela Crudu pentru Fanatik. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu