Larisa Drăgulescu, însărcinată pentru a treia oară! Uite cât de mare este burtica de graviduță

Ultima actualizare:

Larisa Drăgulescu (38 de ani) este din nou însărcinată! Roșcata este gravidă în patru luni și se mândrește cu burtica sa de graviduță în mediul online. Se pare că aceasta este mai fericită ca niciodată în brațele noului partener de viață, bărbat cu care a ales să fie împreună după divorțul de cel de-al doilea soț, Marian Bogdan.

Primăvara a venit cu schimbări în viața Larisei Drăgulescu! Vedeta și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare, cu puțin timp în urmă, că este însărcinată pentru a treia oară. Larisa le-a dat bucuria sa și internauților printr-un filmuleț postat pe rețelele de socializare după ce s-a filmat într-o rochie mulată care îi scotea în evideță burtica de graviduță de patru luni.

„Baby Love! Baby loading! Însărcinată! Bebelușul numărul trei”, a scris Larisa Drăgulescu în dreptul filmulețului postat. Astfel, că fanii au dorit să o felicite rapid și să îi ureze o perioadă ușoară în sarcină:

„Draga mea Larisa Drăgulescu vei avea parte de nopți prea lungi, dar și de zâmbete dulci care îți vor înmuia inima! Felicitări…viitoare mămică!”, “Felicitări! Să fii sănătoasă la fel și bebele. Sarcină ușoară!”, “Felicitări Larisa, sarcină ușoară”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Larisa, de la fani, pe pagina sa de Facebook.

Larisa Drăgulescu, două mariaje eșuate

Roșcata a fost căsătorită în perioada 2006-2009 cu Marian Drăgulescu de care a divorțat cu scandal și cu care are doi copii: pe Beatrice (18 ani) și Richard. După care a ales să își unească destinul cu Marian Bogdan, un tânăr cu care s-a iubit timp de cinci ani și de care a divorțat la finalul anului trecut după doar un an și jumătate de căsătorie.

Însă, iată că norocul a ieșit rapid și pe strada Larisei Drăgulescu și iubește din nou mai ales că acum s-a mutat la Reșița și și-a deschis salon de înfrumusețare acolo.

Larisa Drăgulescu: „Sunt cu cineva în prezent"

„Sunt cu cineva în prezent, dar nu vreau momentan să vorbesc despre asta. Încă nu știm dacă va fi ceva serios între noi doi. Momentan ne cunoaștem, vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă și după voi vorbi mai multe despre tot ce mi se întâmplă în viața mea. Trebuie să mai treacă timp și să vedem cum ne vom înțelege. Acum este prea rapid să îmi fac o părere pentru că ne-am cunoscut recent. El lucrează în domeniul IT. Nu vreau să dau prea multe detalii momentan. Suntem bine așa cum suntem. Noi doi ne-am cunoscut printr-un prieten comun”, ne spunea Larisa Drgulescu la finalul lunii trecute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net