Nici bine nu a divorțat că se pregătește iar de nuntă! Larisa Drăgulescu, mărturii neașteptate

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Larisa Drăgulescu (38 de ani) se gândește la măritiș! Fosta soție a lui Marian Drăgulescu (41 de ani) a divorțat, zilele trecute, de cel de-al doilea soț, Marian Bogdan, după cinci ani de iubire și un an și jumătate de căsătorie. Contactată de Click!, vedeta OnlyFans ne-a mărturisit că este bine și că își dorește să își refacă viața personală în perioada următoare alături de un alt bărbat ... cult.

cub larisa drăgulescu png

Larisa Drăgulescu, declarații despre un nou mariaj

Larisa Drăgulescu nu stă prea mult să sufere și să plângă noaptea cu capul în pernă după un bărbat! Vedeta OnlyFans a divorțat recent, pentru a doua oară, de bărbatul cu care credea că o să își găsească liniștea și deja se gândește la un nou viitor potențial iubit. Asta chiar dacă atât ea, cât și fostul soț au luptat pentru iubirea lor, însă în zadar.

Contactată de Click!, Larisa Drăgulescu ne-a dezvăluit că a reușit deja să treacă sufletește peste cel de-al doilea divorț de soțul Marian Bogdan.

„Nu regret absolut nimic din ce a fost între noi doi. El a renunțat deja la numele de familie “Drăgulescu” și a revenit la numele lui. Lucrurile erau foarte clare între noi doi, din punctul ăsta de vedere. El, acum, este trist și dezamăgit de această despărțire. Știu că mă iubește și suferă, dar așa a fost să fie între noi doi. Eu am încercat să fie bine între noi, dar atât s-a putut.

Sigur că o să mă căsătoresc pentru a treia oară dacă o să fie. Nu sunt genul care să stea singură prea mult timp. O perioadă scurtă o să stau singură și apoi cu siguranță o iau de la capăt. Nu există cale de împăcare cu Marian Drăgulescu (n.r – primul soț), dacă ceva nu a mers bine atunci înseamnă că nu a fost bine undeva.

Eu nu mă întorc la nimeni din foștii mei. Am nevoie de ceva nou, altceva față de până acum. Îmi doresc lângă mine, pe viitor, un bărbat intelectual, simplu și modest, opusul meu care să mă schimbe și pe mine. Următorul bărbat din viața mea vreau să mă facă să îl iubesc, să merite asta și să mă facă să îi acord toată atenția mea.”, a declarat pentru Click!, Larisa Drăgulescu.

Cei doi nu au avut nimic de împărțit

Larisa Drăgulescu și Marian Bogdan, fostul soț al vedetei, nu au avut niciun bun comun de împărțit. Aceasta, înainte de căsătorie, a ales să facă contract prenuptial astfel ca partenerul său de viață să nu aibă niciun drept la lucrurile sale dacă se vor separa.

„Nu am prea multe amănunte ce să mai declar despre decizia noastră. Divorțul dintre noi doi deja a fost finalizat. Totul s-a petrecut foarte repede. Am divorțat la notar. Pe 26 septembrie a fost prima semnătura iar pe 27 octombrie ultima semnătură. Separarea a fost de comun acord. Distanța dintre noi doi ne-a separate. Eu în România, el în Germania. Fiecare eram la casele noastre. Nu mă simțeam singura în doi cu el. Pur și simplu nu mai exista relație între mine și el. Eu am doi copii și nu mă pot simți  singură niciodată.”, a conchis, pentru Click!, Larisa Drăgulescu.

Vezi si: Fiica Larisei Drăgulescu este majoră! Părinții au cheltuit mii de euro pentru o petrecere de vis

Larisa a fost agresata fizic de Marian Dragulescu
Larisa a fost agresata fizic de Marian Dragulescu

Click! spune

Primul mariaj pe care Larisa l-a avut a fost cel cu Marian Drăgulescu, în perioada 2006 – 2009. Căsătoria dintre cei doi s-a terminat destul de urât, chiar dacă au împreună doi copii frumoși. 

„S-a ajuns până la violență destul de gravă. La început a fost o palmă, două, <<îmi pare rău nu voi mai face niciodată asta>>, așa îmi zicea. Situația se repeta, erau din ce în ce mai multe lovituri. În seara aceea, Marian mi-a dat și cu pumnii și cu picioarele și cu tot ce s-a putut până când am picat pe jos. M-a lăsat pe jos și a plecat în cameră la copii pentru că băiețelul auzise și se trezise.”, declara Larisa Drăgulescu, într-o emisiune TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner america express png
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg