Regina R&B-ului, Cristina Spătar, își lansează o linie de vinuri de colecție. Ce nume vor purta băuturile

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Artista Cristina Spătar muncește de zor. Atunci când nu înregistrează noile piese la care lucrează cu echipa ei în studio, Regina R&B-ului se concentrează și pe latura de business woman. 

Astfel, pe lângă afacerile cu imobiliare pe care le are, Cristina Spătar se pregătește să lanseze o linie de vinuri de colecție, de lux, acesta fiind și motivul pentru care artista face dese drumuri în Italia în ultima perioadă.

Pentru că totul trebuie să fie foarte bine organizat și atent ales, cântăreața decide ultimele detalii pentru producția  vinului care îi va purta numele, după ce a definitivat zilele trecute în Italia tot ce ține de acest aspect.

„Noi suntem iubitori de vinuri de calitate”

"Pregătesc demult timp această surpriză dar am așteptat momentul potrivit să o dezvălui.  După mai multe teste, vizite în Italia, păreri de la cunoscători și somelieri am ales vinuri medaliate pe care le vom aduce în România sub marca mea, și vom porni acest business extrem de optimist. Chiar dacă e o piață cu concurență foarte mare, noi suntem iubitori de vinuri de calitate și ne dorim diversificare. Eu iubesc Italia foarte mult și merg foarte des acolo, la sora mea. Am evaluat și am ales o gamă de vinuri medaliate, din nordul Italiei, rose, prosecco, alb și roșu, pe care în curând le vom lansa aici și sunt foarte fericită că unul dintre visele mele și această idee prinde contur în cel mai frumos mod posibil”, ne-a declarat Cristina Spătar.

Artista este o mamă dedicată pentru cei doi copii ai săi, Albert (14 ani) și Aida (11 ani), și are grijă să nu le lipsească nimic. Totodată, artista pregătește mai multe proiecte în ceea ce privește muzica și abia așteaptă să le dezvăluie fanilor săi.

Cristina Spătar traversează acum cea mai bună și mai prosperă perioadă din viață ei, fiind axată atât pe familie cât și pe cariera ei care este într-o continuă ascensiune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
image
actualitate.net
image
actualitate.net