Regina R&B-ului, Cristina Spătar, își lansează o linie de vinuri de colecție. Ce nume vor purta băuturile

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Artista Cristina Spătar muncește de zor. Atunci când nu înregistrează noile piese la care lucrează cu echipa ei în studio, Regina R&B-ului se concentrează și pe latura de business woman. 

Astfel, pe lângă afacerile cu imobiliare pe care le are, Cristina Spătar se pregătește să lanseze o linie de vinuri de colecție, de lux, acesta fiind și motivul pentru care artista face dese drumuri în Italia în ultima perioadă.

Pentru că totul trebuie să fie foarte bine organizat și atent ales, cântăreața decide ultimele detalii pentru producția  vinului care îi va purta numele, după ce a definitivat zilele trecute în Italia tot ce ține de acest aspect.

„Noi suntem iubitori de vinuri de calitate”

"Pregătesc demult timp această surpriză dar am așteptat momentul potrivit să o dezvălui.  După mai multe teste, vizite în Italia, păreri de la cunoscători și somelieri am ales vinuri medaliate pe care le vom aduce în România sub marca mea, și vom porni acest business extrem de optimist. Chiar dacă e o piață cu concurență foarte mare, noi suntem iubitori de vinuri de calitate și ne dorim diversificare. Eu iubesc Italia foarte mult și merg foarte des acolo, la sora mea. Am evaluat și am ales o gamă de vinuri medaliate, din nordul Italiei, rose, prosecco, alb și roșu, pe care în curând le vom lansa aici și sunt foarte fericită că unul dintre visele mele și această idee prinde contur în cel mai frumos mod posibil”, ne-a declarat Cristina Spătar.

Artista este o mamă dedicată pentru cei doi copii ai săi, Albert (14 ani) și Aida (11 ani), și are grijă să nu le lipsească nimic. Totodată, artista pregătește mai multe proiecte în ceea ce privește muzica și abia așteaptă să le dezvăluie fanilor săi.

Cristina Spătar traversează acum cea mai bună și mai prosperă perioadă din viață ei, fiind axată atât pe familie cât și pe cariera ei care este într-o continuă ascensiune.

image
image
image
image
image
image
gheorghe dinicu1 jpg
florin piersic  jpg
Theo Rose jpg
banner gabriela cristea png
banner catinca oana roman png
roberto cavalli GettyImages 462625565 jpg
ariana grande rochie floare jpg
cub theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net