S-a aflat abia acum! De ce a ajuns, de fapt, Cristina Spătar pe mâinile medicilor, în ziua nunții sale

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu au spus marele „DA!” în fața preotului în urmă cu doar câteva săptămâni. Nunta lor a fost un eveniment fastuos, cu invitați pe măsură. Din păcate, emoțiile și-au spus cuvântul, astfel că mireasa a avut nevoie de îngrijirea medicilor, din cauza unei diete pe care a urmat-o pentru a încăpea perfect în rochia de mireasă. 

Motivul pentru care vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale în ziua nunții / foto: Arhivă Click!
Motivul pentru care vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale în ziua nunții / foto: Arhivă Click!

Clipele de panică și-au făcut simțite prezența pentru Cristina Spătar, chiar în ziua cea mai importantă din viața ei. Stresul, orele nedormite, dieta și pastilele menite să-i taie pofta de mâncare i-au dăunat stării de sănătate. 

Cristina Spătar: „Am simțit că leșin și am rugat să vină Salvarea”

Recent, în cadrul unui interviu pe care l-a oferit, Cristina Spătar a mărurisit că mai mulți factori acumulați au făcut-o să se simtă rău cu puțin înainte de a intra în Biserică, motiv pentru care a cerut să fie chemată Salvarea. 

„În pandemie, am luat vreo 4 kilograme. M-am îngrășat și, crede-mă, la 50 de ani nu mai răspunde organismului la fel ca la 35. M-am chinuit să slăbesc și am avut un designer, Mirela Novac, care a insistat să am o rochie spectaculoasă, să car o trenă. 

Am zis: Nu se poate așa ceva! Trebuie să intru la dietă! M-am pus pe bandă, am făcut toate sacrificiile, m-am înfometat, am făcut orice și n-am reușit. În final, am luat niște pastiluțe din astea. Bine, am probat mai multe. Unele care, pur și simplu, îmi tăiau pofta de mâncare. N-am mâncat vreo trei zile. De emoții și de stres pentru nunta asta, n-am dormit vreo trei zile deloc.

Înainte să intru în biserică, pur și simplu, am simțit că leșin și am rugat să vină Salvarea. Nu mai puteam să mă ridic. Au venit paramedicii, două ore și am jumătate stat pe tot felul de cocktail-uri. Am avut niște emoții, mi-era sau rușine, nu știam cum să fac să mă ridic. Fata de la make-up m-a machiat în pat.

Toată lumea s-a implicat, au intrat copiii peste mine în camera mea, săracii, ce s-au speriat! M-au rugat să nu mai fac așa ceva. Albert e mare, are 14 ani, m-a luat în brațe și m-a certat: „Mami, ești cea mai frumoasă, nu mai face asta!. În final, am renunțat. În ziua nunții, a fost ultima pastiluță. De atunci, mănânc, am mai pus un kilogram, dar sunt OK.”, a mărturisit Cristina Spătar, potrivit  Viva

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net