Cristina Spătar a pierdut șirul finilor și a copiilor botezați! Artista nășește pe bandă rulantă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Dar din dar se face Rai! Se pare că artista Cristina Spătar (51 de ani) merge pe acest principiu! Regina R&B-ului iubește nespus copiii, iar atunci când vine vorba de botezat nu poate spune ”Nu”, mai ales dacă este vorba de prieteni dragi și apropiați.

Astfel, Cristina Spătar a cam pierdut șirul finilor și a copiilor botezați și nășește din inimă, pe bandă rulantă. Așa s-a întâmplat și acum două zile când alături de soțul ei, omul de afaceri Vicky Mocanu, cântăreața a plecat cu un scop precis în Bulgaria: să boteze încă o fetiță simpatică.

De ieri suntem nașii micuței Daiana Maria Firtulescu! Familia noastră s-a mărit cu încă o Măriuță, prilej de sărbătoare pentru noi, încă o ocazie să fim mai des în Bulgaria. Să ne trăiți dragii noștri fini și micuța Daiana Maria!”, a notat Cristina Spătar pe rețelele de socializare.

Mie îmi plac copiii și sunt foarte credincioasă iar atunci când primesc câte o propunere de a boteza, mă emoționez până la lacrimi. Îmi place să fiu nașă și să fac copiii și finuții fericiți! Sincer să vă spun am cam pierdut numărul copiilor botezați și al finilor. Sănătoși să fim să putem cununa și boteza în continuare!”, ne-a mărturisit pentru Click!, Cristina Spătar.

Înainte de a ajunge în Bulgaria pentru acest eveniment de suflet, Cristina Spătar a fost câteva zile la mare, pe litoralul românesc, împreună cu toată familia ei dar și alături de buna ei prietenă și colegă de breaslă, Claudia Ghițulescu.

Au fost în vacanță în Italia și urmează luna de miere în Maldive

Cristina Spătar are o viață de soție de milionar. Se plimbă mult iar din toamnă urmează să demareze și câteva afaceri de care se va ocupa în paralel cu muzica așa că acum încă mai profită de câteva escapade pe care le-a făcut și mai urmează să le facă alături de soțul ei.

După Italia, acolo unde a fost în Portofino, câteva zile petrecute pe litoralul românesc și botezul din Bulgaria, Cristina Spătar mai stă puțin și probabil că va pleca din nou în Dubai, acolo unde a și fost cerută în căsătorie, apoi, în luna noiembrie speră să reușească să ajungă împreună cu cele două perechi de nași de nuntă în Maldive, în mult așteptata lună de miere.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net