Camelia Potec, probleme la naștere? Mesajul transmis de campioană: „Este o zi grea pentru mine”

Ultima actualizare:

Campioana olimpică la natație, Camelia Potec, trece prin una dintre cele mai frumoase și emoționante perioade ale vieții sale, având în vedere că a devenit mamă pentru a doua oară. La vârsta de 41 de ani, sportiva a aflat că va aduce pe lume o fetiță, o veste care i-a adus o mare bucurie.

Camelia Potec. Foto: arhiva personală.
Camelia Potec. Foto: arhiva personală.

Chiar dacă și-a dorit ca familia să se mărească, Potec nu și-a imaginat că va îmbrățișa maternitatea pentru a doua oară în viața ei. Timp de luni de zile, ea a ales să-și păstreze intimitatea și să evite atenția publicului, mai ales în primele etape ale sarcinii, când simptomele specifice au adus cu ele provocări și emoții. Cu toate acestea, recent, sportiva ar fi adus pe lume o altă minune a vieții ei: o fetiță adorabilă, care a completat familia Potec într-un mod special și emoționant.

Fotografie emoționantă

Camelia Potec. / Foto: arhiva personală
Camelia Potec. / Foto: arhiva personală

Pe rețelele de socializare, Camelia Potec a împărtășit cu fanii o imagine emoționantă, realizată înainte de momentul internării sale în spital. În postarea sa, ea și-a exprimat emoțiile profunde și încrederea că totul va decurge bine. Deși a trecut prin momente dificile și cu simțiri specifice perioadei de sarcină, aceasta a găsit puterea și determinarea necesară pentru a aduce pe lume această mică minune.

Astăzi este o zi grea pentru mine și familia mea, dar sper să fie exact așa cum îmi doresc, o zi extraordinară. Cu ajutorul bunului Dumnezeu, a specialiștilor din (numele spitalului) și în condițiile minunate pe care deja le cunosc, astăzi voi avea parte de marea întâlnire cu surioara Caeliei. Să fie într-un ceas bun, sănătoasă și puternică! Doamne-ajută! P.S. Oare se <vede> că am emoții?”, a scris Camelia Potec, pe Instagram, acum o săptămână.  

„Suntem bine deocamdată. Încă în perioada de adaptare. Până nu ieșim de supravegherea specialiștilor, nu pot afirma asta 100%, chiar dacă mi se spune asta în fiecare zi. Mai avem analize și teste de făcut. Mulțumim mult pentru înțelegere și grijă”, a mai spus Potec

O poveste de inspirație și curaj

Chiar dacă a ales să-și protejeze intimitatea, campioana Potec a fost primită cu multă căldură și bucurie în comunitatea online, unde fanii și-au transmis felicitările și urările de bine pentru noua sa aventură în rolul de mamă. Cu fiecare detaliu pe care îl împărtășește, Potec demonstrează nu doar forța și grandoarea sa ca sportivă, ci și sensibilitatea și iubirea unei mame dedicate și pline de tandrețe.

Astfel, această nouă etapă din viața lui Camelia Potec este cu adevărat o poveste de inspirație și curaj, care ne amintește că fiecare naștere este un miracol și o binecuvântare, indiferent de circumstanțe sau vârstă. Cu o nouă viață în familie, campioana olimpică începe o călătorie emoționantă și plină de bucurie, iar fanii îi sunt alături, urându-i numai fericire și iubire în această nouă etapă a vieții sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net