Veste minunată! Camelia Potec va deveni mamă, pentru a doua oară. Prima imagine cu burtica de gravidă

Fosta campioană olimpică la natație, Camelia Potec, este în culmea fericirii. În urmă cu puțin timp, ea le-a dat fanilor săi din mediul online o veste excelentă.

Camelia Potec este însărcinată / foto: arhivă personală
Camelia Potec este însărcinată / foto: arhivă personală

Așadar, Camelia Potec a anunțat, luni dimineață, că este însărcinată cu cel de-al doilea său copil. Cu această ocazie, fosta campioană a publicat și prima poză cu burtica de gravidă.

„Încep săptămâna prin a confirma că sunt însărcinată cu cel de-al doilea copil. Iubesc copiii și am simțit cât de binecuvântată sunt atunci când a venit pe lume Caelia-Ioana.

De atunci, mi-am dorit pentru ea o surioară sau un frățior. Iată că astăzi, la cei 41 de ani ai mei, visul de a rămâne din nou însărcinată, s-a îndeplinit 😇”, a scris Camelia Potec, pe Facebook.

A intrat deja în trimestrul al treilea de sarcină

Deși a intrat deja în cel de-al treilea trimestru de sarcină, Camelia Potec a decis abia acum să anunțe pe toată lumea, pentru că primele două au fost mai dificile.

„Am decis sa nu anunț până în acest moment pentru a mă proteja și a fi sigură că totul este bine. Nu mi-a fost deloc ușor în primele 2 trimestre de sarcină.

Acum, totul este ok! Am intrat în ultimul trimestru! Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le confirm când m-au întrebat 🤗.

Suntem extrem de fericiți! Așteptăm cu sufletul la gură să apară această minune în viața noastră!”, a încheiat Camelia Potec.

Ce planuri de viitor avea Camelia Potec, la începutul anului

La cei 41 de ani pe care i-a adunat în februarie, Camelia Potec se declara un om împlinit, dar nimic parcă nu avea să o pregătească pentru cel de-al doilea copil.

„Am ajuns la o vârstă frumoasă. Începe cu 4, cifra care m-a urmărit toată viață, nu mi-a plăcut niciodată locul 4, dar am avut parte de el, dar anul acesta am si un 1, locul meu preferat ca sportiv și ca manager”, a mai spus fosta mare înotătoare a României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
Romania la ceremonia Jocurilor Olimpice (EPA) jpg
delegatia romaniei ceremonia deschidere jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Nadia Comaneci (Sportpictures) jpg
Radu Dragusin (Facebook) jpg
Corvinul Rijeka (Sportpictures) jpg
David Popovici (EPA) jpg
delegatie romania jocuri olimpice jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net