Petrecere surpriză pentru Camelia Potec, înaintea zilei de naștere

Camelia Potec, managerul Federației Române de natație împlinește duminică 41 de ani, iar colegii de la birou au dorit să o sărbătorească în avans, cu o petrecere la care fosta campioană olimpică nu se aștepta!

Camelia Potec a fost aniversată chiar la birou (FOTO: Sports Net)
Camelia Potec a fost aniversată chiar la birou (FOTO: Sports Net)

Mai sunt câteva zile până când Camelia Potec va împlini 41 de ani, moment pe care a ales să-l împartă cu cei din familie în afara țării. Așa că oamenii dragi din federație au decis să-i organizeze o petrecere și să o aniverseze în avans. Zis si făcut! Au amenajat biroul Cameliei cu baloane și decorațiuni de party și au apelat la o firmă de catering pentru câteva gustări.  Surpriza a fost totală! „Îmi plac surprizele, iar ceea ce mi-au făcut aici colegii este cel mai frumos cadou. După atâția ani de muncă, la birou mă simt ca acasă, iar colegii de aici îmi sunt ca o familie, astfel că mă bucur că putem petrece timp împreună și în afara orelor de lucru. Nu sunt greu de mulțumit în privința cadourilor, pentru că un buchet de flori este suficient pentru mine”, a declarat pentru Sports Net Camelia Potec, managerul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Campioana olimpică din 2004, de la Atena, nu-și ascunde vârsta și face o analogie interesantă vizavi de cifre. „Am ajuns la o vârstă frumoasă. Începe cu 4, cifra care m-a urmărit toată viață, nu mi-a plăcut niciodată locul 4, dar am avut parte de el, dar anul acesta am si un 1, locul meu preferat ca sportiv și ca manager”, a mai spus ea.

Anul 2023, unul plin de provocări pentru sportivii români

Pe plan profesional, Potec are gânduri și ambiții mari pentru 2023. „Este un an preolimpic, avem calificări pentru Jocurile Olimpice de la Paris, avem în iulie un Campionat Mondial, dar în același timp avem de organizat Campionatele Europene de seniori în bazin scurt, în decembrie. Deci, pe lângă faptul că țintim medalii la competițiile la care participăm, ne dorim să organizăm la cel mai înalt nivel concursul de la Otopeni și sperăm să avem un număr cât mai mare de sportivi calificați la JO”, a încheiat ultima campioană olimpică a natației românești.

image
image
image
image
image
image
Minge fotbal (Getty Images) jpg
Dezbatere Historia: Încep Jocurile Olimpice, ce se întâmplă cu războiul? VIDEO jpeg
Andrey Rublev (EPA) jpg
Max Verstappen, Formula 1 (EPA) jpg
Echipa nationala de rugby a Romaniei (Sportpictures) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
olivia cucos jpeg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net