Camelia Potec este în al nouălea cer. Devine mamă, din nou, peste 3 săptămâni: „Sper ca totul să fie bine”

#Exclusiv Click!

Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini. Peste trei săptămâni, fosta sportivă de performanță și președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, este foarte fericită că în curând i se va mări familia cu încă o fetiță.

Camelia Potec mai are acasă o fetiță de 5 ani, pe Caelia, care este și ea foarte nerăbdătoare să își cunoască surioara, al cărui nume nu îl cunoaștem încă.

„Mai am 3 săptămâni, sper ca totul să fie bine! Încă pot să mă mișc! Ne bucurăm de a doua minune care o să vină în viața noastră și o așteptăm cu nerăbdare! Sincer, anul trecut ne-am dorit încă o surioară sau un frățior pentru Caelia, nu a fost să fie, nu ne mai așteptam și am renunțat la gândul acesta. Dar iată că s-a întâmplat și acest lucru ne bucură! Considerăm că este o binecuvântare! Este extraordinar de bine și ca perioadă, pentru că la o lună și jumătate, înainte de Campionatele Europene de Înot, eu zic că am suficient timp să revin și la muncă", ne-a mărturisit, foarte fericită, Camelia Potec.

Fetița de 5 ani își dorea o surioară

Dacă există sau nu gelozii între cele două fetițe ale sale, în primul rând din partea Caeliei, Camelia Potec nu se poate pronunța încă. Cert este că fetița ei mai mare își dorea chiar o surioară și dorința i-a fost astfel împlinită.

„Nu ne-am gândit încă la numele fetiței. E clar că o să aibă două nume, unul fiind nume de sfânt! Eu îmi doresc să fim bine amândouă și sănătoase, la fel și Caelia, să nu răcească în această perioadă, și sper ca eu să mă refac cât mai repede după naștere. Ne așteptam să fie geloasă Caelia, dar vorbim cu ea și îi explicăm, începem să ne obișnuim cu gândul că o să avem un nou membru în familie", ne-a declarat Camelia Potec, care este acum mai pofticioasă decât la prima sarcină, dar totul a decurs bine pentru că nu a avut stări de rău.

Camelia Potec a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară în luna iulie, atunci când era deja în al doilea trimestru de sarcină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net