Vacanță de coșmar: Camelia Potec a fost jefuită în Barcelona!

Clipe de groază pentru Camelia Potec în Barcelona! Campioana olimpică din 2004, de la Atena, a fost jefuită în timp ce se afla la cumpărături.

Camelia Potec este președintele Federației Române de Natație (FOTO: Instagram)
Camelia Potec este președintele Federației Române de Natație (FOTO: Instagram)

Actualul președintele al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern a povestit pe Instastory ce s-a întâmplat. Pe scurt, hoții i-au spart mașina Cameliei Potec, automobil pe care îl închiriase special pentru a se deplasa în orașul catalan și i-au furat tot ce au găsit prin interiorul ei. Ca și cum acest lucru nu era de ajuns, Potec a descoperit cu stupoare că, fiind sâmbătă, majoritatea secțiilor de poliție din Barcelona erau închise, așa că mult timp nu a avut cui să se adreseze pentru a face o plângere.

Majoritatea secțiilor de poliție din Barcelona erau închise, fiind sâmbătă!

"Bună dimineața, după o seară groaznică. Jefuită în Barcelona! Au distrus maşina închiriată. Sunt bine... mi-au furat doar o parte din bagaje.. Plus stresul, declaraţiile la poliţie şi... Cel mai important lucru: sunt bine, vreau acasă mai repede! Pentru cei care călătoresc la Barcelona în weekenduri și au nevoie, Doamne-ferește, de poliție! Pe mine m-a ajutat un taximetrist să ajung la “singura secție de poliție deschisă”. Am descoperit pe internet, după aceea, că ar fi totuși mai multe… dar majoritatea…", a scris Camelia Potec (41 de ani), într-o succesiune de postări pe Instastory. Campioana olimpică la 200 m liber din 2004 a revenit în țară în cursul după-amiezii de sâmbătă, dar nu mai are speranțe că-și va recupera paguba.

Camelia Potec este președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern din 2013, federație care în ultimii ani a obținut câteva dintre cele mai importante succese ale sportului românesc. Este de ajuns să amintim de performanțele lui David Popovici și ale lui Răzvan Glință. În 2016, a fost aleasă în funcția de vicepreședinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român. De-a lungul carierei, Camelia Potec a obținut 21 de medalii pe plan internațional, una la Jocurile Olimpice, trei la Mondiale și 17 la Europene.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
David Popovici jpg
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net