Cristina Spatar, în război cu fostul soț pentru pensia alimentară: „ Îl întreține nevasta!”

Cristina Spătar (51 de ani) nu și-a încheiat nici acum socotelile cu fostul soț, Alin Ionescu în ce privește pensia alimentară a celor doi copii ai lor. Deși solista a câștigat procesul intentat fostului soț, acesta susține că nu are bani să plătească pensia celor doi minori, Aida și Albert. 

Cristina Spătar și Alin Ionescu au divorțat în 2016, cu mare scandal. La acel moment, regina R&B s-a plâns că a fost aruncată în stradă de către afaceristul Alin Ionescu cu tot cu cei doi copii ai lor, Aida (11 ani) și Albert (14 ani).

Ani de zile, artista a stat cu chirie într-o garsonieră, având mari probleme financiare, domiciliul copiilor fiind stabilit după divorț la mamă, de către organele competente.

Solista i-a intentat atunci proces fostului ei soț pentru neplata pensiei alimentare.

Alin Ionescu ar fi solicitat  însă, ulterior, în instanță reducerea pensiei alimentare. Afaceristul propusese o sumă inițială, care se ridica la valoarea de 1000 de euro, pentru cei doi minori, pe care, însă, între timp, a motivat că nu o mai poate achita. 

Instanța de judecată i-a respins, recent, cererea afaceristului, prin care acesta solicita se ofere doar 50 de euro lunar fiecărui copil. 

Respinge cererea, ca neîntemeiată. Obligă reclamantul la plata către pârâtă a sumei de 1.000 euro (echivalentul în lei la data de 10.04.2023), cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu de avocat. 
Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunțată azi, 13.11.2023, prin punerea soluției la dispoziția parților prin mijlocirea grefei instanței”, se arată în decizia instanței, pronunțată la data 13 noiembrie 2023. 

Cristina Spătar: „Copiii au vrut banii de la tatăl lor”

Măritată acum cu milionarul vâlcean Vincențiu Mocanu, Cristina Spătar nu se arată dispusă să renunțe la pretențiile financiare pentru copii ei. 

„Copiii au vrut banii de la tatăl lor, pensia lor alimentară, să și-o pună într-un cont al lor. Am ajuns în înstanță cu un avocat care mi-a comunicat, inițial, că am câștigat în primă instanță, dar el mi-a transmis că nu mai are bani și că-l întreține soția. 

Cred că Albert vorbește cu el mai des despre fotbal, în fond așa cum e el e tatăl lor. Dar eu nu mai am nici o comunicare cu el. Așa si-a dorit de la început si eu i-am respectat dorința. A trecut o sută de ani de atunci”, a precizat Cristina Spătar, la Extra Night Show. 

Milionarul vâlcean nu mai vrea să-i înfieze copiii

Ajunsă la 51 de ani, cu doi copii și cu un divorț scandalos la activ, Cristina Spătar și-a găsit dragostea atunci când nu mai spera să se mai căsătorească vreodată. 

Regina R&B a început o nouă viață în mare lux, alături de milionarul vâlcean Vincențiu Mocanu, în decembrie anul trecut. 

Milionarul a cerut-o în căsătorie, în Dubai, iar cununia civilă a avut loc în București, la Primăria Sectorului 1. A urmat o nuntă ca-n povești apoi la Vâlcea, în luna iunie a acestui an. 

La un moment dat, prietenele cântăreței au dezvăluit, în exclusivitate pentru Click!, că milionarul vâlcean, care are și el un copil dintr-o căsătorie anterioară, ar fi fost dispus să-i înfieze copiii Cristinei, în lipsa unui ajutor material din partea tatălui lor natural. Acum se pare că acesta s-a răzgândit , însă!

„ Nu cred că mai e cazul să-mi infieze copiii Vicky, pentru că ei deja sunt mari, Albert are deja 14 ani, și oricum noi suntem o familie. Albert vrea banii de la tatăl lui”, a mai spus Cristina Spătar. 

Alin Ionescu și-a refăcut viața cu Prințesa Instagramului 

În 2016, la divorț, Cristina Spătar s-a plâns că a fost aruncată în stradă din vila de la Crevedia de către fostul ei soț, Alin Ionescu, împreună cu cei doi copii, Albert și Aida. 

Afaceristul și-ar fi dat afară  fosta soție din casă, cu tot cu copii, pentru a se muta în aceeași vilă cu “amanta” lui de la acea vreme, devenită între timp și soție, Larisa Tănăsoiu, cunoscută drept Prințesa Instagramului.

În septembrie 2014, Alin Ionescu, pe atunci soțul Cristinei Spătar, avea să fie arestat pentru o evaziune fiscală în valoare de de 10 milioane de euro.

Procurorii au susținut atunci că omul de afaceri s-ar fi folosit de mai multe firme ale angajaţilor sau ale unor consumatori de droguri ca să înşele statul român prin neplata TVA-ului.

În 2014, când a fost arestat, omul de afaceri avea o avere estimată la 20 milioane de euro. Alin Ionescu a fost eliberat din arest în februarie 2015.

În prezent, acesta este căsătorit cu Larisa Tănăsoiu și duc împreună o viață de vis, în lux și opulență, la Crevedia. Cei doi au o relație din 2016, de pe vremea când Alin era căsătorit cu Cristina și și-au unit destinele în anul 2019, în mare secret. Au împreună un băiețel, pe nume Ayan, în vârstă de 4 anișori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net