Locația din România care a impresionat-o pe Cristina Spătar! „Am petrecut timp de calitate”

Cristina Spătar a ales să petreacă un sfârșit de an în familie pentru că acolo se simte cel mai bine. Regina R&B-ului avea planuri mari pentru Revelion și ar fi trebuit să meargă cu soțul ei la Dubai. Au intervenit însă câteva schimbări pe ultima sută de metri, așa că artista a ajuns la Gura Humorului, alături de soțul ei, omul de afaceri Vicențiu Mocanu. Și pentru că sora ei a a venit din Italia, iar familia s-a întregit, Cristina Spătar a avut-o și pe ea alături la Revelionul magic petrecut în Bucovina. 

A fost un Revelion cu muzică românească, hore, s-au jucat ursul, capra, s-au cântat colinde, s-a sorcovit, s-a spus Plugușorul, s-a mâncat bine și s-au distrat cu toții, pentru ca se poate face asta și în România.

„Am intrat în noul an de la Gura Humorului. A fost o petrecere în stil tradițional, atipică față de ceea ce facem noi de obicei, cu vițel și purceluși la proțap, mâncare românească multă și bună, deja îmi este frică să mă urc pe cântar. M-am bucurat să am familia alături, pe soțul meu și mulți alți prieteni dragi nouă.

Sora mea, Narcisa m-a însoțit, am fost împreună, ne așteaptă de altfel și multe proiecte frumoase împreună. Mă bucur că am reușit să mergem și la Mănăstirea Moldovița unde a fost foarte frumos! Am petrecut timp de calitate în familie și asta a fost cel mai important pentru că ne-am încărcat pentru ce ne așteaptă în noul an. Urmează multe planuri și proiecte frumoase”, ne-a spus Cristina Spătar.

Click! spune

Regina R&B-ului este fericită pentru că anul acesta, începând din luna ianuarie, urmează să lanseze piese noi și să se concentreze pe cariera sa artistică care se va dezvolta în cel mai frumos mod posibil. Urmează multe evenimente frumoase pentru Cristina Spătar iar piesele noi sunt deja pregătite în studioul de înregistrări. De asemenea, Cristina Spătar încearcă să îmbine armonios viața de familie cu cea artistică și deocamdată se sincronizează de minune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
33b664b332973aba jpg
image
image
image
image
image
image
catrinel menghia instagram jpg
bella hadid profimedia jpg
Actorul și-a iubit nespus soția
savuica jpeg
maestrul costel constantin jpg
banner costel constantin png
noah cyrus sanii goi concert profimedia jpg
cub xonia png
image
actualitate.net
image
actualitate.net