Ce planuri are Cristina Spătar de Revelion. Ce își dorește în anul 2024

#Exclusiv Click!

A petrecut Crăciunul la Craiova, la sora soțului său, Vicențiu Mocanu, și pofticioasă din fire, Cristina Spătar nu s-a putut abține să nu guste din toate bunătățile pregătite de sărbători.

Sarmalele au fost preferatele mele de Crăciun și am gustat din toate bunătățile ceea ce se și vede puțin acum. Mi-a fost dor de bucatele pregătite de mama mea, am rămas cu gândul la ele, ea nu mai este de când aveam eu vreo 22 de ani și am devenit puțin nostalgică.

M-am îngrășat puțin, recunosc, dar începem intens în noul an cu sală și multe exerciții și o să am grijă de silueta mea", ne-a mărturisit Cristina Spătar, care cu ocazia Crăciunului le-a făcut multe daruri frumoase copiilor săi, Albert și Aida, adidașii pe care aceștia și i-au dorit, așa că și artista a vrut să aibă o pereche de încălțări la fel, iar acum au toți trei încălțări identice.

Petrece Revelionul la Gura Humorului

Deși ar fi trebuit să sărbătorească și să treacă în noul an în Dubai, Cristina Spătar a avut parte de schimbări de ultim moment în ceea ce privește programul ei de Revelion. Pentru că soțul său face parte acum din politică, acesta și-a dorit să petreacă Revelionul alături de bunul său prieten George Simion, liderul AUR, tocmai la Gura Humorului.

„De Revelion mergem la Gura Humorului. Îl susțin pe soțul meu, vom sărbători cu George Simion acolo. În noul an îmi doresc să reușesc să fac tot ceea ce mi-am propus pe plan muzical, să fim cu toții sănătoși și, Doamne Ajută, să se oprească războiul și să fie pace peste tot în lume!", ne-a declarat Cristina Spătar, care abia așteaptă să pună pe picioare toate proiectele pe care le are în derulare.

Cantăreața a filmat în perioada aceasta pentru mai multe ediții speciale ale emisiunilor. difuzate de Crăciun și de Revelion, și a strălucit în ținutele create de ea. Atunci când vine vorba de vestimentație, artista menține un standard ridicat de eleganță și frumusețe. Chiar în emisiunea „Vorbește lumea", difuzată ieri, de Sfântul Ștefan, la ProTV, Cristina Spătar a îmbrăcat o salopetă roșie din paiete, realizată chiar după tiparul ei, și și-a pus în evidență silueta clepsidră, fiind admirată îndelung de toți cei care au văzut-o aranjată în acest fel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net