Soțul Cristinei Spătar vrea să fie primar la Vâlcea. Puhoi de vedete la lansarea candidaturii lui Vicky Mocanu

#Exclusiv Click!

Artista Cristina Spătar (51 de ani) este tare mândră de soțul ei și de realizările pe care le bifează împreună anul acesta, care este de fapt anul lor, mai ales după nunta fastuoasă pe care au avut-o în vara acestui an.

Cântăreața bifează succes după succes pe plan muzical, aceasta intrând deja pe radio cu piesa “Ambele” și continuă nenumărate proiecte muzicale.

În același timp, soțului ei, omul de afaceri Vicky Mocanu, îi merge din plin. Aseară a avut loc un mare eveniment la Râmnicu Vâlcea,  în cadrul căruia Vicky Mocanu și-a anunțat candidatura la Primăria din Vâlcea, dar și intrarea în Partidul AUR.

„Provocările nu mă sperie”

“Sunt onorat să fiu în această seară în fața dumneavoastră. Vreau să încep prin a-i mulțumi președintelui AUR și, totodată, prietenului meu, George Simion, pentru introducere și încrederea deplină pe care mi-a acordat-o și pe care o acordă întregului proiect”, și-a început speech-ul Vicky Mocanu.

„Am purtat discuții cu foarte mulți oameni de-a lungul timpului. În urma acestor discuții am înțeles problemele cu care se confruntă întreaga noastră comunitate.

Nu aș fi fost aici dacă nu aș fi convins că le pot rezolva, împreună cu voi. Provocările nu mă sperie, ci ele mă determină să mă implic cu toată forța și energia pentru a produce schimbarea de care Râmnicu Vâlcea are nevoie.

Astăzi, cu inima plină de speranță și determinare, stau în fața voastră pentru a anunța candidatura mea pentru funcția de primar al orașului nostru, Râmnicu Vâlcea. Fac acest pas pentru că Râmnicu Vâlcea merită mai mult!”, a mai spus omul de afaceri vâlcean și soțul Cristinei Spătar.

Cântăreața și-a susținut soțul din primul rând la evenimentul care a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Vâlcea. Cristina Spătar a mers acolo însoțită de buna sa prietenă, interpreta de muzică populară Claudia Ghițulescu, de care este aproape nedespărțită.

Mereu împreună! Succes pe noul drum! Sunt alături de tine!”, a fost mesajul pe care artista i l-a transmis soțului ei nou intrat în politică.

Și George Simion a venit la Vâlcea alături de frumoasa lui soție, Ilinca, care îl va face tătic de băiat anul viitor, amândoi fiind extrem de eleganți, soția omului politic purtând o rochie neagră din catifea din care i se putea observa deja burtica proeminentă de gravidă.

Ionuț Dolănescu și soția sa, Doinița, au cântat împreună două piese frumoase la sfârșitul evenimentului la care au participat și vedete precum Mugur Mihăescu, alias Garcea de la Vacanța Mare, dar și fosta mare atletă Monica Iagăr.

Mugur Mihăescu a fost aplaudat  la scenă deschisă în timp ce își susținea speech-ul de la Râmnicu Vâlcea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net