Prin ce chinuri a trecut iubita lui Scărlătescu din cauza părinților: „Doamne, câtă teroare îmi luam”

Cătălin Scărlătescu (51 de ani) trăiește o frumoasă poveste de iubire, de trei ani, alături de actrița Doina Teodoru (34 de ani). Cei doi sunt foarte discreți atunci când vine vorba despre momentele din cuplu pe care ei le petrec unul lângă celălalt. Însă, în unul dintre cele mai recente podcasturi în care a fost invitată, aceasta a vorbit despre cât de exigenți erau părinții săi atunci când venea vorba de rezultatele sale școlare.

„Câtă teroare am avut în școală cu acest <trebuie>. Îmi spuneau (părinții – n.r) <cum adică ai luat 9, ai luat 8, dar ce ai păzit acasă, ce ai făcut cu orele alea cât ai stat la birou>. Și termini școala și îți dai seama că notele acelea nu te ajută cu absolut nimic, acele calificative hrănesc decât orgoliul părinților adică <uite, fiica-mea a luat nota aia, a ta a luat mai mică și dacă fiica-mea a luat nota 8 nu voi spune niciodată. Doamne, sper să nu se aducă în discuție acest lucru>. La ce te-a ajutat nota 4 sau 10 în afară că ți-a adus niște traume în plus”, a declarat Doina Teodoru în cadrul podcastului „ZUnivers Podcasts”.

Împreună, dar separați

Pe lângă faptul că Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu au banii la comun, actrița a mai dezvăluit în cadrul podcastului că atât ea cât și partenerul său de viață au și cercuri diferite de:

„Nu trebuie să faci totul împreună, nu trebuie să aveți doar prieteni comuni. Uite, eu cu Cătălin, spre exemplu, noi doi avem prieteni comuni și pe lângă asta el are prietenii lui care se duce și face diferite chestii și eu prietenii mei cu care am discuții ce nu le am cu prietenii lui. Este important pentru sănătatea mintală în primul rând și pentru a merge lucrurile în relație în continuare”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net