Daniela, blonda superbă și iubirea secretă a marelui Maradona, declarații în premieră pentru România: „Era fascinat de București”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cine nu a auzit de Diego Maradona, „El Pibe d'Oro” („Copilul de aur” n.r), aşa cum a fost supranumit? El rămâne unul dintre cei mai mari, dar și mai controversați fotbaliști din istorie. Iată că, totuși, există un aspect pe care mulți nu îl știu. Maradona era fascinat de București și se simțea ca acasă pe meleagurile românești! Artista favorită și iubirea secretă a marelui fotbalist, Daniela Mori, a vorbit despre acest subiect în exclusivitate pentru Click!.

Cine este Daniela, iubirea secretă a marelui fotbalist Diego Maradona
Cine este Daniela, iubirea secretă a marelui fotbalist Diego Maradona

Diego Maradona este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști care au existat de-a lungul timpului. Marele sportiv argentinian deține unele recorduri inedite. Din păcate, lumea a pierdut o legendă pe 25 noiembrie 2020. Maradona a murit, în somn, în urma unui stop cardio-respirator. Deși sunt cunoscute detalii despre viața lui, nu mulți sunt cei care știu că regretatul fotbalist avea o artistă favorită: Daniela Mori.

Regina muzicii pop din Argentina, considerată o divă a telenovelelor argentiniene și rivala Nataliei Oreiro, cucerea publicul din America latină, în anul 1998, cu piesa „Amor sincero”, piesa preferată a lui Diego Maradona! De asemenea, în același an, artista a apărut împreună cu Claudia Maradona, acum Claudia Villafañe, atunci soția marelui fotbalist, în telenovela „Muneca brava” („Înger Sălbatic” n.r). La vremea respectivă, el i-a dăruit o carte acesteia, cu semnătura sa, iar presa a speculat că între el și frumoasa blondină ar fi mai mult decât o prietenie.

„Era fascinat de București și se simțea ca acasă”

În exclusivitate pentru Click!, Daniela Mori a dezvăluit că Diego Maradona era fascinat de București, astfel că a ajuns să știe câteva lucruri despre România și și-ar dori ca poate într-o zi să ajungă și ea pe meleaguri românești:

„Știu câteva lucruri despre România de la Diego Maradona! Era fascinat de București și se simțea ca acasă, având și foarte mulți prieteni printre sportivii de talie mondială din România! Știu că este țara lui Dracula, cu frumoasa Transilvania, dar mai ales că este o țară latină, pe care aș vrea să o cunosc. Primeam multe scrisori de la fanii români. Eram surprinsă că ascultau «Amor Sincero» din telenovela «Înger sălbatic»!", a mărturisit Daniela pentru Click!.

Diego Armando Maradona, unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie

Diego Armando Maradona s-a născut pe data de 30 octombrie 1960, în Lanús, Argentina, dar a crescut în Villa Fiorito, o suburbie la sud de Buenos Aires. La vârsta de 10 ani, a fost remarcat în timp ce juca la Estrella Roja și astfel a ajuns să joace la echipa de juniori a clubului din Buenos Aires, Argentinos Juniors, iar apoi avea să fie achiziționat de Boca Juniors.

În 1982, FC Barcelona plătea opt milioane de dolari, un record pentru acea vreme, pentru a-l cumpăra de la Boca. După doi ani, era cumpărat de Napoli cu șapte milioane de dolari, iar la clubul italian a scris istorie.

A mai jucat la Sevilla, la Newell’s Old Boys și la Boca Juniors, din nou, înainte de retragere, în 1997. A fost de două ori suspendat pentru consum de cocaină. În 1991, când juca la Napoli, testat pozitiv pentru consum de cocaină. A revenit în 1992, pentru ca apoi să fie suspendat din același motiv și în 1994. După retragerea din fotbal, Maradona a avut mai multe probleme de sănătate și a acumulat multe kilograme în plus. În 2005, a suferit o operație chirurgicală la nivelul stomacului, pentru a reveni la o greutate sănătoasă.

Diego Maradona a fost căsătorit vreme de 20 de ani cu Claudia Villafañe. Nunta lor a avut loc pe 7 noiembrie 1984, în Buenos Aires. Trei ani mai târziu, s-a născut prima lor fiică, Dalma Nerea, urmând ca cea de-a doua, Gianinna Dinorah, să vină pe lume în mai 1989. Cei doi au divorțat în 2004.

Diego Maradona a încetat din viață pe data de 25 noiembrie, în urma unui stop cardio-respirator, la Buenos Aires.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net