Cum își educă Radu Vâlcan copiii. Ce reguli aplică împreună cu Adela Popescu: „Cred că asta este cheia”

Adela Popescu (37 de ani) și Radu Vâlcan (47 de ani) trăiesc o adevărată poveste de dragoste de câțiva ani și au împreună trei copii minunați. De-a lungul timpului, au încercat să îmbine viața de familie cu cariera, iar până acum le-a ieșit de fiecare dată. Mai mult, prezentatorul TV este foarte implicat în creșterea băieților. Cum îi educă Radu Vâlcan pe cei trei copii ai săi cu Adela Popescu?

Cum îi educă Radu Vâlcan pe cei trei copii ai săi / foto: colaj Facebook
Cum îi educă Radu Vâlcan pe cei trei copii ai săi / foto: colaj Facebook

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează una dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit în anul 2015 și au devenit părinții a trei băieți: Alexandru (6 ani), Andrei (4 ani) și Adrian (1 an și jumătate). Dincolo de statutul de vedetă, Radu Vâlcan este un tată foarte dedicat și a dezvăluit că fiul cel mare, Alexandru, îi calcă pe urme, este deja pasionat de actorie și a început să practice și sportul.

„Fiul meu, cel mare, Alexandru, face karate, face actorie, deci cumva vrea să facă sport, vrea să facă și actorie. Ceilalți sunt un pic mai mici, dar și ei au înclinații din astea sănătoase. Noi îi lăsăm să facă absolut tot ce vor ei și cred că de fapt asta este cheia. Nu au nicio restricție, îi susținem. Deocamdată sunt mici, dar de acum se bun bazele unei evoluții sănătoase”, a declarat Radu Vâlcan pentru ego.ro.

„Adela vrea ca eu să am grijă la nevoile ei”

De altfel, prezentatorul TV a evidențiat importanța atenției acordate detaliilor zilnice, mai ales cu copiii în peisaj, dinamica relației se schimbă, iar echilibrul depinde de capacitatea fiecărui partener de a înțelege și de a satisface nevoile celuilalt.

„Uite, spre exemplu, mie îmi place usturoiul foarte mult, Adelei nu-i place, deci trebuie să țin cont de acest lucru. Adela vrea ca eu să am grijă la nevoile ei. Pentru cuplurile noi din ziua de azi este foarte greu. Oamenii trebuie să treacă, într-adevăr, prin niște situații cumulate de-a lungul unor ani, ca să-și dea seama că sunt potriviți unul pentru celălalt.

Cu atât mai mult atunci când ai copii este o provocare imensă, sunt lucruri care se schimbă oricum. Dinamica relației de cuplu se modifică puțin și atunci depinde de fiecare partener s-o pună în balanță. Ca partener trebuie să înțelegi că nevoile celuilalt pot fi satisfăcute în momentul în care tu ești extrem de mulțumit cu tine, iar partenerul trebuie să înțeleagă că tu ai nevoie de micile momente în care te fac pe tine fericit pentru că doar așa poți face fericit pe celălalt”, declara prezentatorul TV, recent, pentru VIVA

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net