Adela Popescu, gafă de ziua lui Radu Vâlcan. Prezentatorul a rămas șocat când a văzut ce a pus pe tort

Pe 8 februarie 2024, Radu Vâlcan și-a serbat ziua de naștere, iar soția sa, Adela Popescu, a vorbit recent despre gafa hilară pe care a făcut-o atunci când i-a adus tortul. Fanii din mediul online al vedetei au rămas amuzați când au auzit cu ce s-a trezit în față Radu Vâlcan de ziua lui.

Adela Popescu a vorbit pe contul ei de Instagram despre gafa hilară pe care a făcut-o cu ocazia zilei soțului ei, Radu Vâlcan. Acesta a împlinit, pe 8 februarie, vârsta de 47 de ani, însă pe tortul său găsea 49! Iar vârsta greșită nu a fost singura surpriză pe care o ascundeau lumânările de pe tort!

De ziua lui Radu Vâlcan, Adela Popescu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. „Azi e ziua soțului meu. Aș vrea pe început de zi să îi spun că e mai ceva ca Alain Delon. La mulți ani, scumpete”, scria aceasta pe pagina de Facebook.

Gafa hilară făcută de Adela Popescu

„Las asta aici, pentru că știu că greșeala mărturisită e pe jumătate iertată… Acesta este tortul pe care l-am pregătit surpriză pentru ziua iubitului meu. Iubit care îmi știe și îi știu probabil cele mai mari dorințe, frustrări, secrete. Sau așa vreau să cred. Știu multe despre el, mai puțin anul nașterii, se pare… 😳😳😳😳 Sărăcu' om e născut în 1977 și a împlinit anul acesta 47 de ani. Tortul meu e cu 49!🙈🙈🙈🙈 De ce nu mi-o fi spus când a văzut??

De ce a trebuit să îmi dau eu seama singură într-o seară când făceam calculul câți ani o să aibă copiii când el o să împlinească 60 și rezultă ceva greșit. Ori e prea fin, ori nici el nu mai știe pe ce lume e din cauza conviețuirii cu așa nevastă ca mine. 😬 P.S.: 9 nu are fitil, pentru că e, de fapt, un 6 întors. Foarte fericită când l-am găsit rămas de la ziua lui Alexandru. Stresul meu ăsta era, să nu își dea seama că e un 9 improvizat. :))) E greu să vă bateți în gafe cu mine. Sau? :)”, a scris aceasta pe pagina ei de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net