Radu Vâlcan, criticat pentru hainele pe care le poartă: „Sigur Adela te găsește foarte atractiv maimuțărit așa, nu?”

Ultima actualizare:

Stilul nonconformist al lui Radu Vâlcan a creat o serie de controverse printre internauții care stau geană pe orice postarea de-ale prezentatorului de televiziune. Fanii au menționat-o în comentarii și pe soția acestuia, Adela Popescu, întrebându-se dacă încă se mai simte atrasă de partenerul ei atunci când poartă haine lejere, pline de culori și alte detalii stilistice. 

Radu Vâlcan / foto: Antena 1
Radu Vâlcan / foto: Antena 1

Cu toate că este o persoană publică, Radu Vâlcan alege să fie discret în mai multe aspecte ale vieții sale. Postează în social media diverse activități pe care le desfășoară de unul singur, cu familia sau prietenii și nu pare să țină cont de părerile pe care ceilalți le au față de el. 

„Purtați-vă stilul cu mândrie!” 

Pe Instagram, prezentatorul a postat o imagine cu el în care apare îmbrăcat într-o ținută lejeră, colorată, iar fanii nu s-au mai putut abține de la comentarii și consideră că Radu Vâlcan încearcă să fie „cool”, dar nu îi iese foarte bine acest lucru. 

De asemenea, unii dintre fani s-au întrebat și dacă stilul vestimentar al acestuia este pe placul Adelei Popescu:

„În goana după modernism și nonconformism, să fiti cool și voi, bărbații mai trecuti puțin, (că mai ai puțin și faci 50, Radule), vă prostiți cu haine de circari!! Mama ta, daca te vede, zice și ea că ești „adorabil"? Poți fi cool cu blugi și-o cămașă, bărbatește, adică, nu fii bătaia de joc a vreunui „stilist" mieunat și frustrat!! Sigur Adela te găsește foarte atractiv, maimuțărit așa, nu?? Fii simbolul masculin care ai fost, purtându-ți vârsta cu mândrie!”,

„Zici că Adela te-a atârnat pe sârmă”, „Oare ce se întâmplă cu unele persoane, ce setari se schimbă în căpșor după o anumită vârstă? Uneori rezultatul nu este cel scontat, ba din contră!”, „Înțeleg dorința de confort și lejeritate, doar că ce este prea mult strică”, au fost doar o parte dintre comentariile oamenilor care și-au dorit să-i atragă acestuia atenția asupra faptului că ar fi cazul să-și redobândească „masculinitatea” care l-a consacrat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net