Filmul de pe Netflix care a rupt topurile în România. Are actori de top și o acțiune plină de suspans

Netflix a dat lovitura din nou, de această dată într-un mod cu totul neașteptat! Porbabil că atunci când acest film a fost adăugat în catalogul platformei de streaming, doar foarte puțină lume s-ar fi așteptat ca el să devină un adevărat fenomen global! Cu toate acestea, „Prăbușire în abis” a devenit peste noapte unul dintre cele mai îndrăgite filme de pe Netflix!

Probabil că nu foarte multă lume de la Netflix a crezut că „Prăbușire în abis” avea să se bucure de prea mare succes, atunci când a fost adăugat în catalogul de filme Netflix.

Această peliculă suedeză mai are și ghinionul de a împărtăși un titlu în limba engleză, „The Abyss”, cu un alt film mult mai popular, din anul 1989, regizat chiar de către James Cameron. Cu toate acestea, acest cutremurător film suedez a devenit un adevărat fenomen.

Iar potrivit fanilor filmului, o mare parte din succesul acestuia se datorează rolului de excepție interpretat de către actrița Tuva Novotny. Personajul interpretat de aceasta lucrează drept responsabil de securitatea minei Kiirunavaara, iar, în același timp, are și probleme serioase în familie.

Din păcate pentru personajul principal al filmului, mina provoacă un accident teribil, iar orașul unde se afla începe să se prăbușească.

Filmul a devenit extrem de popular pe Netflix

Un alt detaliu care a fascinat fanii acestui film este modul tulburător de realist în care este arătată pe ecrane prăbușirea orașului. În cele din urmă, se află că patronii minei Kiirunavaara au săpat mult mai mult decât ar fi trebuit, iar astfel au destabilizat solul de sub orașul Kiruna.

Cu întreg orașul în pericol, personajul interpretat de Tuva Novotny este nevoit să navigheze prăbușirea atât a minei la care lucra, cât și a propriei ei familii. În „Prăbușire în abis”, alături de Tuva Novotny, mai joacă și Kardo Razzazi, Peter Franzén și Felicia Truedsson. Filmul este în regia lui Richard Holm. Iar acest film durează numai o oră și 44 de minute, așa că poate fi văzut chiar și de cei care nu au foarte mult timp la dispoziție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net