Orașul din România perfect pentru pensionari. Cu ce sumă lunară se poate duce un trai decent

Cu toții resimțim scumpirile din ultimul timp, iar, din păcate, cei mai afectați de problemele economice din țară sunt pensionarii. Cu toate acestea, în contextul în care orice leu economisit este un câștig, există un oraș din România unde pensionarii pot trăi decent, fără să cheltuiască prea mult!

Timișoara este orașul ideal pentru seniori
Timișoara este orașul ideal pentru seniori

De la facturi și chirie, până la prețul celor mai banale produse din magazine, cu toții putem sesiza faptul că viața în România devine din ce în ce mai scumpă. Iar, cum este mereu cazul în situații de acest fel, cei mai afectați sunt pensionarii, care sunt nevoiți să își calculeze atent cheltuielile, pentru a nu depăși pensia pe care o primesc lunar.

Cu toate acestea, există și vești bune! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, un oraș din țara noastră este perfect pentru pensionari, deoarece se poate trăi fără a se cheltui foarte mulți bani, lunar! Mai precis, este vorba despre Timișoara, unde experții spun că se poate trăi lejer cu numai 720 de euro pe lună!

Această sumă a fost calculată de către cei de la The Travel, care au luat în considerare toate activitățile posibile pe care un senior le poate face pe parcursul unei luni, pornind de la cheltuieli pentru mâncare, până la activități culturale.

Timișoara este considerat orașul perfect pentru pensionari

Timișoara a reușit performanța de a se clasa pe locul 5 în topul efectuat de către specialiști, în privința orașelor unde se poate trăi cel mai ieftin, ca pensionar. Iar pentru cei care sunt curioși care este orașul de pe primul loc, este vorba despre El Jadida, din Maroc. Aici, pensionarii pot trăi cu numai 460 de euro pe lună.

Cu toate acestea, localnicii din Timișoara spun că suma calculată de specialiști, de 720 de euro, pare puțin cam mică. Un turist din Coreea de Sud a mărturisit, potrivit sursei, că prețurile din acest oraș sunt destul de asemănătoare cu cele din țara sa natală. Cu toate acestea, potrivit experților, Timișoara este un oraș perfect pentru seniorii în căutarea unui trai ieftin și liniștit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net