Filmul tulburător de pe Netflix. La 11 zile de la lansare e în top 3 global, iar pelicula are la bază o poveste adevărată ce îți dă fiori

Netflix dă lovitura din nou! De această dată, un film tulburător, bazat pe fapte reale, a captivat atenția fanilor din întreaga lume! „Lover, Stalker, Killer” deja a urcat în top 3 global, iar recenziile sunt foarte pozitive.

Platforma de streaming Netflix a captat atenția lumii cu o nouă producție de succes! De această dată este vorba despre filmul documentar „Lover, Stalker, Killer”, regizat de către Sam Hobkinson. Având la bază o poveste reală, pelicula a uimit fanii din întreaga lume, care nu pot să creadă că asemenea tragedii chiar se pot întâmpla și în realitate.

Mai precis, evenimentele prezentate în „Lover, Stalker, Killer” se petrec în anul 2012, atunci când mecanicul auto Dave Kroupa încearcă să găsească pe cineva alături de care să înceapă o relație. În urma unei despărțiri dureroase, mecanicul în vârstă de 35 de ani își încearcă norocul pe o aplicație de întâlniri, unde o găsește pe Liz Golyar.

Cu toate acestea, lucrurile încep să ia o turnură cu totul sumbră atunci când, având impresia că nu se află într-o relație exclusivă, Dave Kroupa se întâlnește cu o altă femeie, Cari Farver.

Filmul care a captivat lumea întreagă

Viața lui Dave Kroupa începe să se schimbe complet atunci când Cari Farver află că acesta se întâlnea și cu altcineva. Mecanicul primește o mulțime de mail-uri și mesaje violente, iar problemele devin și mai îngrijorătoare atunci când casa lui Liz Golyar este incendiată.

Fanii acestui film au fost captivați de povestea tragică, bazată pe fapte reale. În ciuda faptului că filmul s-a lansat recent, el deja a ajuns în top 3 global, iar recenziile primite sunt foarte pozitive. Atât regizorul Sam Hobkinson, cât și echipa de actori, au fost lăudați de critici pentru modul în care au adus în scenă acest caz teribil.

Iar dacă sunteți interesat de acest film, mai există o veste bună! Pelicula poate fi vizionată oricând pe Netflix și are o durată de numai o oră și 30 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net