Ingredientul secret pentru o supă de pui ca la restaurant! Îi va da un gust cu totul deosebit

Atunci când vine vorba despre supele preferate ale românilor, probabil că nu va surprinde pe nimeni să audă că supa de pui este una dintre cele mai îndrăgite din țară. Iar dacă vrem să ne iasă o supă mai delicioasă ca oricând, trebuie să folosim acest ingredient special!

Ingredientul secret pentru o supă de pui delicioasă / foto: Shutterstock
Ingredientul secret pentru o supă de pui delicioasă / foto: Shutterstock

Dacă cineva ne-ar întreba când a fost ultima dată când am mâncat supă de pui, mai mult ca sigur că o bună parte dintre noi vom spune că nu a trecut mult timp de când am servit acest preparat. Unul dintre motivele pentru care această supă este atât de populară în țara noastră este faptul că este extrem de ușor de preparat, chiar și de către cei fără mare experiență în bucătărie, iar, în același timp, este foarte delicioasă!

Cu toate acestea, deși este o rețetă atât de simplă, nu înseamnă că supa de pui nu are secretele ei! Există un ingredient special, la care nu multă lume se gândește, însă care poate oferi supei voastre un gust cu totul special!

Mai precis, este vorba despre puiul de curte, crescut natural! Acesta va oferi supei o aromă intensă, delicioasă, pe care un pui simplu, luat de pe rafturile unui supermarket, nu l-ar putea egala!

Cum pregătim o supă de pui delicioasă

Dacă vrem să facem o supă de pui gustoasă, tot ce ne trebuie este un pui (cam 1,5 kg), 2 morcovi, o rădăcină de pătrunjel, o ceapă medie, o jumătate de praz, cam 150 de grame de rădăcină de țelină, doi căței de usturoi, 2 litri de apă, pătrunjel, dar și 2 lingurițe de sare, câteva boabe de piper și cam 2 frunze de dafin.

După ce spălăm și curățăm legumele și puiul, le punem în oală. Morcovii și ceapa se taie în două, în timp ce prazul poate fi tăiat pe lungime. Alături de ele, în oală mai punem și dafinul și piperul. Peste ele turnăm apa și punem totul la fiert.

Odată ce supa dă în fiert, trebuie să lăsăm aragazul la foc mic. După aproximativ o oră, putem adăuga usturoiul, pătrunjelul și sarea. Din acest punct, supa ar mai trebui lăsată să fiarbă vreme de 30 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock 440905510 jpg
Dexcar3 jpg
image png
zodii pixabay jpg
dependenta de sex jpeg
fericire freepik jpg
Retele sociale - facebook - telefoane FOTO Shutterstock
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net