Milioane de persoane, în dificultate din cauza acestui test de inteligență! Doar geniile pot găsi roșia în numai 11 secunde

Poate că ne imaginăm că este ceva simplu să găsim o roșie într-o mare de cireșe. Dar, încă din prima clipă în care ne vom uita la această imagine, vom realiza că provocarea este mult mai dificilă decât am avut noi impresia! De fapt, doar cei mai inteligenți oameni din lume reușescă să rezolve această iluzie optică în numai 11 secunde!

Foarte puțini oameni găsesc roșia în doar 11 secunde
Foarte puțini oameni găsesc roșia în doar 11 secunde

Mai mult ca sigur că ne vom da seama imediat că am subestimat masiv dificultatea acestei provocări. După cum putem observa dacă privim atent, atât culorile folosite, cât și distanța la care se află cireșele una de alta ,sunt gândite special pentru a ne induce creierul în eroare. Cu toate acestea, dacă ne păstrăm calmul și examinăm atent imaginea, putem găsi roșia ascunsă!

Poate că mulți dintre noi deja am observat că astfel de iluzii optice au devenit extrem de populare în ultimul timp, pe Internet. Probabil că nu vom fi surprinși să aflăm că o mulțime de români profită de orice pauză pe care o au de-a lungul zilei pentru a rezolva astfel de provocări amuzante, care sunt menite să ne țină mintea ageră! De altfel, iluzii optice de acest gen mai sunt folosite și pentru a testa IQ-ul unei persoane!

Iar dacă încă nu reușiți să găsiți roșia ascunsă, răspunsul se află puțin mai jos!

Care este rezolvarea provocării

Rezolvarea provocării
Rezolvarea provocării

După cum putem observa în imaginea de mai sus, cheia pentru a rezolva această iluzie optică este să nu ne pierdem în marea de cireșe, ci să ne uităm după frunzele pe care le au acestea. Dacă am fost atenți, este posibil să fi remarcat că roșiei îi lipsește acest detaliu minor!

Însă, dacă cumva ați avut dificultăți cu această fascinantă iluzie optică, nu trebuie să vă faceți griji! Pe Internet există nenumărate alte provocări de acest tip, care vă pot ajuta să vă antrenați atenția la detalii! În plus, doar foarte puțini oameni reușesc să o rezolve această provocare în numai 11 secunde!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
meteosat 193760 1280 jpg
drum expres piatra neamt bacau jpg
Bărbat mort în timp ce construia o bombă în casă  FOTO gds jpg
raisa fetita ucisa jpg
UE 1 jpg
mancare de pui cu cartofi reteta spaniola 580x400 jpeg
mancare hotel jpg
str franceza odinioara jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net