Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant

Dacă suntem în căutarea unei rețete care este atât ușor de preparat, dar și delicioasă, ciorba de cartofi este alegerea perfectă! Un preparat extrem de comun în această parte a Europei, fiind, de asemenea, de post, această ciorbă este ideală chiar și pentru cei care nu sunt foarte îndemânatici în bucătărie. Însă, indiferent de cât de pricepuți suntem, trebuie să știm că un ingredient anume poate face ca ciorba noastră să fie mai delicioasă ca oricând!

Ingredientul secret pentru ciorba de cartofi perfectă / foto: Profimedia
Ingredientul secret pentru ciorba de cartofi perfectă / foto: Profimedia

Atunci când vine vorba despre supe și ciorbe, este foarte greu să găsim o rețetă mai ușor de pregătit decât cea a ciorbei de cartofi. Indiferent dacă suntem experți în bucătărie, sau dacă ne simțim copleșiți de orice rețetă mai dificilă decât cea a simplilor cartofi prăjiți, această ciorbă va fi perfectă pentru noi, fiind atât simplă, cât și foarte gustoasă!

Însă, există un ingredient despre care nu trebuie să uităm, deoarece poate oferi ciorbei un gust cu totul deosebit!

Ciorba de cartofi este o rețetă perfectă chiar și pentru cei mai înrăiți consumatori de carne, iar ingrediente precum sucul de roșii, ori roșiile la conservă, nu trebuie să lipsească din aceasta. Însă ingredientul secret este unul la care nu se așteaptă nimeni! Mai precis, este foarte important ce facem pentru a acri această ciorbă delicioasă!

Ingredientul secret din ciorba de cartofi

Ei bine, în ciuda faptului că cei mai mulți dintre noi preferăm clasicul borș pentru a acri ciorbele, produs pe care îl putem găsi ușor în toate magazinele din țară, cel mai indicat este să folosim zeamă de la varza murată! Iar pe lângă aceștia se găsesc ingredientele la care ne-am aștepta cu toții, începând, evident, cu simplii cartofi! Este indicat să folosim cartofi roz, deoarece aceștia își vor păstra forma după ce fierb.

Pe lângă aceștia, trebuie să folosim cât mai multe legume, cum ar fi morcovii, țelina, ceapă, cât și rădăcină de pătrunjel, ori păstârnac. Iar în privința condimentelor, putem aăduga boia, cimbru, cât și chimen, la ciorba noastră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
politiajaf rsapolitianeamt jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
"Este important să ne păstrăm aspectul proaspăt și luminos, chiar dacă suntem într-un mediu relaxat și confortabil", spune specialistul
image png
Gelozie compressed jpg
horoscop webp
2 cuscus jpg jpeg
fericire jpg
batrani fericiti
image
actualitate.net
image
actualitate.net