Ce flori plantează grădinarii iscusiți primăvara? Grădina voastră va fi mai frumoasă ca oricând

O scurtă privire în calendar ne va arăta că deja începem să ne apropiem de începutul primăverii, iar pentru românii care stau la curte, această perioadă este extrem de importantă! Cei care își doresc o grădină de vis, care să atragă privirile vecinilor de-a lungul verii, trebuie să înceapă să planteze flori, iar cei mai iscusiți grădinari știu că unele flori anume sunt perfecte pentru această perioadă!

Bujorii se numără printre alegerile favorite ale grădinarilor
Bujorii se numără printre alegerile favorite ale grădinarilor

Calendarul nu stă în loc pentru nimeni, iar chiar dacă unii dintre noi putem avea impresia că de abia am trecut de Anul Nou, adevărul este că, încet-încet, ne apropiem de începutul primăverii. Iar odată cu 1 martie, vremea mai caldă și zilele mai lungi vor readuce la viață natura, de-a lungul întregii țări. Ei bine, pentru românii care stau la curte, această perioadă din an este perfectă pentru plantarea florilor!

Cei care vor să aibă o grădină superbă la vară deja trebuie să înceapă să se ocupe de sădirea florilor, fie direct prin curte, ori în jardiniere. Fie că vorbim despre flori anuale, ori perene, există câteva opțiuni perfecte la care putem apela și pe care toți grădinarii iscusiți le cunosc.

Florile perfecte pentru primăvară

În primul rând, unele dintre cele mai spectaculoase flori pe care le putem planta în această perioadă sunt panseluțele! Ele sunt multicolore și ușor de îngrijit chiar și de către cei care nu au foarte mare experiență în grădinărit. Panseluțele pot fi plantate după ce nu mai există riscul ca solul să înghețe, iar în doar câteva săptămâni, aceste flori superbe deja vor înflori.

Petuniile sunt alte flori perfecte pentru această perioadă. Atât pentru grădină, cât și pentru balcon sau terasă, petuniile sunt o alegere perfectă! Ele sunt flori anuale, așa că în fiecare primăvară trebuie replantate.

O altă floare perfectă pentru această perioadă este una care vă va umple grădina cu un parfum deosebit! Bujorii sunt flori superbe, de care poate avea grijă oricine! De asemenea, bujorii sunt flori perene, adică trebuie plantați o singură dată, iar apoi ne putem bucura de ei tot anul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net