Radu Vâlcan, prima reacție după ce a fost criticat ca se îmbracă urat. Ce a transmis soțul Adelei Popescu

Stilul nonconformist al lui Radu Vâlcan a creat o serie de controverse printre internauții care stau geană pe orice postarea de-ale prezentatorului de televiziune. După valul de critici, îndrăgitul prezentator le-a dat replica celor care l-au pus la zid pentru modul în care alege să se îmbrace.

Radu Vâlcan, prima reacție după ce a fost criticat ca se îmbracă urat
Radu Vâlcan, prima reacție după ce a fost criticat ca se îmbracă urat

Radu Vâlcan, prima reacție după ce a fost criticat ca se îmbracă urat

Acum câteva zile pe Instagram, prezentatorul a postat o imagine cu el în care apare îmbrăcat într-o ținută lejeră, colorată, iar fanii au răbufnit imediat și l-au criticat, consierând că vrea să se dea cool, doar că nu i-ar ieși neapărat. Astfel, mulți l-au atacat și au spus că este timpul să își recapete masculinitatea care l-a caracterizat mereu și că Adelei nu i-ar plăcea un asemenea stil.

„În goana după modernism și nonconformism, să fiti cool și voi, bărbații mai trecuti puțin, (că mai ai puțin și faci 50, Radule), vă prostiți cu haine de circari!! Mama ta, daca te vede, zice și ea că ești „adorabil"? Poți fi cool cu blugi și-o cămașă, bărbatește, adică, nu fii bătaia de joc a vreunui „stilist" mieunat și frustrat!! Sigur Adela te găsește foarte atractiv, maimuțărit așa, nu?? Fii simbolul masculin care ai fost, purtându-ți vârsta cu mândrie!”, au fost o parte dintre comentariile răutăcioase.

Acum, plecat să filmeze noul sezon din „Insula Iubirii”, Radu Vâlcan a postat o nouă imagine pe Instagram unde le-a dat replica celor care l-au criticat crunt și le-a dat de înțeles că nu prea are de gând să își schimbe stilul pentru că sunt doar simple haine de vară.

După mutra mea...vedeți că am un ochi mai mic, ăla din margine...aia e, m-a rupt soarele... deduceți că am început pentru ce am venit în superba asta de Thailanda. Insula iubirii opt, 8 pentru cunoscători. E mișto, o să vă placă. Ambele, Insula și Thailanda. O să vă placă și cum mă îmbrac. Urât, de vară. Vă salut de aici, să știți! Pa!”, a spus prezentatorul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net