Care este parfumul preferat al lui Radu Vâlcan. Orice bărbat poate să-și permită să-l cumpere

Cunoscutul prezentator de televiziune este destul de atent atunci când vine vorba de cheltuielile sale. Radu Vâlcan este celebru pentru cariera sa în media, iar la capitolul financiar stă destul de bine. Cu toate acestea, nu exagerează cu cheltuielile, mai ales când vine vorba de îngrijirea și aspectul său. Cât scoate din buzunar pentru un parfum. 

Cât plătește Radu pentru un parfum / foto: colaj Click!
Cât plătește Radu pentru un parfum / foto: colaj Click!

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, și reușesc cu brio să facă viață provocărilor apărute atât pe plan personal, cât și profesional. Radu este o persoană activă în social media, mai ales când dorește să le împărtășească fanilor diverse situații din viața de zi cu zi. 

Cât trebuie să plătești dacă vrei să miroși ca Radu Vâlcan 

Într-unul din story-urile sale de pe Instagram, Radu Vâlcan le face cunoștință fanilor cu parfumul său preferat. Prețul pentru un parfum marca Terre d'Hermès - Parfum pornește de la 785 de lei și crește în funcție de cantitatea recipientului. 

Parfumul folosit de Radu Vâlcan / foto: sephora.ro
Parfumul folosit de Radu Vâlcan / foto: sephora.ro

Cum gestionează Adela și Radu problemele din cuplu

Cu toate că Adela și Radu formează un cuplu de zile mari, nici relația lor nu este scutită de episoade dificile. Cum reușesc cei doi să le depășească, aflați din cele de mai jos:

„Este dificil de spus pentru că fiecare cuplu și fiecare om în parte este diferit, este vorba de tipologii diferite, sunt ideologii diferite, modul de a privi viața este total diferit. Cred că trebuie să treacă un anumit timp ca doi oameni să-și dea seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. Se dovedește de multe ori că persoanele respective, mai ales în societatea asta, în nebunia asta care ne înconjoară zi de zi, e foarte greu ca un cuplu să rămână puternic. Un „power-couple” înseamnă să faci față unor provocări mult mai puternice decât cele pe care le vedem în emisiune.

Înseamnă și micile momente de zi cu zi. Uite, spre exemplu, mie îmi place usturoiul foarte mult, Adelei nu-i place, deci trebuie să țin cont de acest lucru. Adela vrea ca eu să am grijă la nevoile ei. Pentru cuplurile noi din ziua de azi este foarte greu. Oamenii trebuie să treacă, într-adevăr, prin niște situații cumulate de-a lungul unor ani, ca să-și dea seama că sunt potriviți unul pentru celălalt.

Cu atât mai mult atunci când ai copii este o provocare imensă, sunt lucruri care se schimbă oricum. Dinamica relației de cuplu se modifică puțin și atunci depinde de fiecare partener s-o pună în balanță. Ca partener trebuie să înțelegi că nevoile celuilalt pot fi satisfăcute în momentul în care tu ești extrem de mulțumit cu tine, iar partenerul trebuie să înțeleagă că tu ai nevoie de micile momente în care te fac pe tine fericit pentru că doar așa poți face fericit pe celălalt”, a explicat Radu Vâlcan, într-un interviu viva.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net