Imagini spectaculoase cu vila Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan. Ce bucătărie luxoasă au cei doi

Ultima actualizare:

Adela Popescu și Radu Vâlcan nu numai că strălucesc pe micile ecrane, dar și în viața lor personală, mai ales când vine vorba de locuința lor de vis. Cei doi soți au oferit o privire intimă asupra vieții lor, prezentând imagini spectaculoase cu vila lor impunătoare, cu o atenție specială acordată bucătăriei lor luxoase.

Adela Popescu și Radu Vâlcan. Foto: arhiva.
Adela Popescu și Radu Vâlcan. Foto: arhiva.

Momentul mutării și designul interior

În decembrie 2021, în preajma nașterii celui de-al treilea copil, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au instalat în casa pe care o numesc acum "acasă". Cu multe emoții, cei doi au împărtășit la acea vreme într-un clip de prezentare pe YouTube că momentul mutării a fost pe 24 decembrie, iar sentimentul de a fi "acasă" a fost imediat resimțit. Copiii lor, Alexandru și Andrei, au simțit, de asemenea, aceeași atmosferă primitoare.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au muncit din greu pentru a-și transforma casa într-un spațiu care reflectă gusturile și preferințele lor. Stilul minimalist a fost alegerea lor principală, cu accent pe calitatea pieselor de mobilier și accesorii care să ofere căldură locuinței. Ei au subliniat importanța detaliilor, cum ar fi plinta, colțurile și alinierea perfectă a pereților.

Bucătăria de lux

image

Un punct de atracție major al casei lor este bucătăria extrem de luxoasă, care nu are cum să rămână în anonimat. Obiectele de mobilier sunt de cea mai bună calitate.

Adela Popescu a povestit că au dorit să investească în piese de mobilier de înaltă calitate, în toată casa, iar acest lucru se reflectă în prețurile impresionante ale obiectelor achiziționate. Lampa suspendată din living a costat 1.559 de lei, iar bateria lavoarului dintr-una dintre cele patru băi a implicat o cheltuială de 600 de lei.

Piesele de mobilier de calitate nu au venit la prețuri modeste. Cada a costat aproximativ 9.400 de lei, iar bateria pentru cadă a fost evaluată la 8.000 de lei. Fiecare element a fost atent selectat pentru a completa aspectul general al casei, inclusiv o lampă de 500 de lei în baie, o cabină de duș de 1.000 de lei și faianța în valoare de 256 de lei pe metru pătrat.

Cu toate acestea, regina cheltuielilor a fost patul matrimonial din dormitorul lor, evaluat la impresionanta sumă de 26.484 de lei. Cu siguranță, acesta este un exemplu al angajamentului lor față de calitate și design sofisticat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net