Adela Popescu, însărcinată a 4-a oară? Mihaela Rădulescu aruncă bomba: „La voi, nu m-aș mira”. Ipostaza care le-a dat tuturor de gândit

Adela Popescu a apărut pe Instagram cu burtica la vedere. Mulți s-au gândit că urmează să devină mamă pentru a patra oară. Mihaela Rădulescu și-a imaginat același scenariu. În prezent, actrița se afla în vacanță cu Radu Vâlcan, motiv pentru care a publicat și câteva imagini pe rețelele de socializare.

Adela Popescu a plecat în Thailanda Foto: Instagram
Adela Popescu a plecat în Thailanda Foto: Instagram

Adela Popescu, imagini cu burtica 

Adela Popescu și-a pus din nou fanii pe jar, după ce a apărut pe Instagram cu o burtică suspectă. Aflată în vacanță alături de soțul ei, Radu Vâlcan, fosta prezentatoare a stârnit controverse în mediul online.

Recent, la ultima sa postare de pe Instagram, Adela Popescu a primit un mesaj de la Mihaela Rădulescu la care nimeni nu s-ar fi așteptat. „New kid on the block? La voi, nu m-aș mira. Așa arată fericirea aia normală … ca în imaginea alăturată", a scris Mihaela Rădulescu. 

În acest moment, cele două vedete se bucură de o vacanță exotică. Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat să se relaxeze fără cei trei copii ai lor, așa că au avut șansa să se relaxeze mai mult.

Adela Popescu și Radu Vâlcan Foto: Instagram
Adela Popescu și Radu Vâlcan Foto: Instagram

Ce au scris internauții 

„Poate faceți și fetița!”, „Este însărcinată iar?”, „Nu mai poate omul să plece într-o vacanță că, hop, vine burtica”, „Pe bune? Nu mai poate mânca omul, să fie puțin balonat sau este obligatoriu să fie burtica plată, gata e burtă de gravidă? Voi cum vă simțiti să vă zică careva că sunteți gravide și să nu fiți? Ce vă privește viața personală a altei persoane, chiar dacă e persoană publică. Adela ești o frumoasă!”, „Unii oameni chiar nu înțeleg cum arată abdomenul unei mame care a născut 3 copii… Nici măcar nu e vorba de grăsime, e vorba de mușchii abdominali”, au fost o parte dintre mesajele internauților.

Ce le-a transmis vedeta 

Adela a fost amuzată de toată situația și a făcut haz de necaz. Aceasta a spus că a încercat să arate bine înainte de vacanța din Thailanda, însă nu prea i-a ieșit. „Eu mor de râs! Am pus acum vreo 10 minute o filmare cu mine și cu Radu de la plajă și oamenii, foarte foarte drăguți, mi-au comentat ”Felicitări, felicitări, vine bebe 4! Bravo, ce frumos! Se vede după burtică, se vede că burtica e proeminentă, uite cum pune mâna”.

Asta în condițiile în care eu, înainte să vin în Thailanda, am mers în fiecare zi la sală, m-am culcat mai devreme ca să nu mă înfig în mâncarea din frigider, nu am mai pus gura pe pâine, pe dulciuri, pe nimic și oamenii îmi zic ”Burtica se vede”. Cum ar fi fost dacă nu țineam dieta asta? Glumesc, vă ador!”, a recunoscut Adela Popescu pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net