Ce s-a ales de Cati de la Insula Iubirii, concurenta căreia Radu Vâlcan i-a zis să nu se mai drogheze. E complet schimbată

Cătălina Dimache, alias Cati de la "Insula Iubirii", este o mamă devotată. Toată atenția ei se îndreaptă către băiatului său, care a împlinit vârsta de 13 ani. Cei doi petrec mult timp împreună, alegând să călătorească. Cati postează des pe rețelele de socializare și spune că s-a schimbat mult din punct de vedere al comportamentului, în ultimii ani. Fanii îi spun că și aspectul fizic este schimbat, acordând o mai mare importanță acestuia. Din postările acesteia, reiese faptul că este o mămică care își crește singură copilul.

Cati de la Insula Iubirii Foto: captură antena 1
Cati de la Insula Iubirii Foto: captură antena 1

Cati, o mamă devotată

Pentru Răzvan și Cati testul "Insula Iubirii" a fost unul foarte dificil, pe care deși a părut că la întoarcere acasă l-au trecut, aceștia nu au mai format un cuplu. Cei doi s-au mai pozat împreună și după ce s-au încheiat filmările Insula Iubirii, dar în prezent Cati pare să fie foarte concentrată pe creșterea fiului ei de care se ocupă intens.

Cati de la "Insula Iubirii", pe numele real Dimache Cătălina Mariana călătorește des cu fiul ei în țări străine, unde se pozează alături de el în diferite ipostaze și are grijă ca micuțului să nu-i lipsească nimic. 

Cât de mult s-a schimbat Cati

Cati își concentrează toată atenția asupra creșterii copilului ei și majoritatea postărilor sale de pe Instagram sunt cu privire la el și la relația frumoasă pe care cei doi o împărtășesc în calitate de mamă-fiu. În urmă cu aproape trei luni, fiul acesteia a împlinit vârsta de 13 ani. 

Cati este slăbuță, tot brunetă și are părul puțin mai lung. Spre deosebire de perioada în care a filmat pentru Insula Iubirii, în Thailanda, Cati acordă acum puțin mai multă grijă vestimentației și aspectului său fizic, lucru remarcat și de internauții care o urmăresc pe rețeaua de socializare Facebook.

Cati, concurenta de la Insula Iubirii Foto: Facebook
Cati, concurenta de la Insula Iubirii Foto: Facebook

Cati de la Insula iubirii sezonul 4

Cei doi au mărturisit că s-au cunoscut pe o rețea de socializare și că, la momentul filmării emisiunii, erau împreună de 1 an și jumătate. În Thailanda, ambii au căzut în ispită, iar la întâlnirea finală și-au reproșat lucrurile pe care le-au făcut cu ispitele pe parcursul săptămânilor petrecute acolo. 

La final, Răzvan și Cati au anunţat că nu mai formează un cuplu, însă și-au mai dat o șansă la întoarcerea în țară. Însă nici de acea dată lucrurile nu au mers între ei. De atunci, Răzvan s-a afișat cu o tânără, însă perechea lor nu a durat.

Ce s-a ales de relația pe care Cati și-a făcut-o 

La un moment dat, Cati le-a arătat urmăritorilor săi că iubește din nou și este iubită. Fosta iubită a lui Răzvan s-a afișat cu un alt bărbat pe Facebook, însă se pare că s-au despărțit, mai ales că femeia a șters, de pe profilul ei, toate fotografiile în care apăreau împreună.

Ce declara Răzvan pentru fosta lui iubită, Cati 

„Îți las aceste cuvinte, draga mea! Știu că ne-am iubit mult și mai știu că am fost un nenorocit față de tine și ai stat lângă mine când mi-a fost greu, rău sau te înșelam, știu că ai picat în ispită cu un sărut și nu îți port dușmănie, poate meritam mai mult la câte mi-ai suportat în 2 ani!

Am învățat din relația cu tine să ofer unei femei atenție, calmitate, romantism și respect atunci când este nevoie! Îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase petrecute între noi în 2 ani și am să le uit pe cele urâte! Îți mulțumesc pentru lecția învățată! O lecție de viață foarte bună. Învățați și voi ceva din greșelile altora”, a scris Răzvan în mediul online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net