Îți mai aduci aminte de Cati de la Insula Iubirii, fosta iubită a lui Răzvan? Cum arată în prezent și cât de mare a crescut fiul ei

#Insula iubirii

Cati de la Insula Iubirii a fost unul dintre cele mai controversate personaje din Thailanda. A avut o relație toxică alături de Răzvan, iubitul ei de la vremea respectivă, dar totul s-a terminat pentru cei doi în momentul în care s-au întors în România. Ce-i drept, au mai fost o scurtă perioadă împreună după experiența Insulei Iubirii, dar drumurile li s-au separat și se pare că așa a fost cel mai bine pentru amândoi. 

De-a lungul emisiunii, Cati a fost pusă la zid că nu este o mamă bună pentru fiul ei, lucruri ce au reieșit și din declarațiile făcute de Răzvan, iubitul ei de la momentul cu pricina. 

Răzvan spunea că el și Cati s-au drogat împreună cu mai mulți prieteni, într-o noapte de Revelion, deși cel mic era în camera alăturată. Pusă la zid de cele întâmplate și aflată la bonfire, Cati a avut de suportat mustrarea lui Radu Vâlcan, care a rămas în istoria emisiunii cu replica: „Cati, nu te mai droga”. 

Cum arată acum Cati de la Insula Iubirii

Cati sau Cătălina Dimache pe numele său real, nu s-a schimbat prea mult de la terminarea filmărilor pentru Insula Iubirii. Fosta concurentă de la Antena 1 pare că nu vrea deloc să îmbătrânească și se menține în formă. Este la fel de slăbuță, tot brunetă și are părul puțin mai lung. Spre deosebire de perioada în care a filmat pentru Insula Iubirii, în Thailanda, Cati acordă acum puțin mai multă grijă vestimentației și aspectului său fizic, lucru remarcat și de internauții care o urmăresc pe rețeaua de socializare Facebook. 

Mai mult, se pare că fosta concurentă de la Insulă este mult mai apropiată acum de fiul său, căci deseori postează și numeroase fotografii cu ea și acesta, în diverse ipostaze. Băiețelul a crescut mare și îi seamănă tot mai mult fostei concurente!

La un moment dat, Cati le-a arătat urmăritorilor săi că iubește din nou și este iubită. Fosta iubită a lui Răzvan s-a afișat cu un alt bărbat pe Facebook, însă se pare că s-au despărțit, mai ales că femeia a șters, de pe profilul ei, toate fotografiile în care apăreau împreună.

Citește și - EXCLUSIV. Cea mai simpatică ispită masculină de la „Insula Iubirii” renunță la rolul de cuceritor din Thailanda: „Anul ăsta iau pauză”

Cati, umilită de Răzvan la Insula Iubirii

Ajunși împreună în Thailanda, se vedea clar ce fel de cuplu formau Cati și Răzvan. Ea - femeia docilă care făcea tot ce îi spunea el, iar el - masculul Alfa care taie și spânzură, care are dreptul să o înșele și să fie oricând vrea cu alte femei, dar să fie primit cu brațele deschise acasă. 

În cele 3 săptămâni petrecute de cei doi pe Insula Iubirii, fanii au avut ocazia să le descifreze relația și comportamentul. Deși Cati a stat cuminte pe insula fetelor și a refuzat orice fel de apropiere cu ispitele Raul sau Bruno, Răzvan s-a lăsat vrăjit de-a dreptul de ispita Eugenia, dar și de ispita Dana, iar comportamentul lui deplasat a fost sesizat nu doar de oamenii de pe insula băieților, cât și de telespectatorii fideli. 

Mereu în competiție cu Ionu Gojman la capitolul atenție din partea femeilor, văzându-se învins, Răzvan s-a retras în „pătrățica” lui, așteptând cu nerăbdare ca partenera lui, Cati, să calce strâmb și să aibă motiv de scandal. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net