EXCLUSIV. Cea mai simpatică ispită masculină de la „Insula Iubirii” renunță la rolul de cuceritor din Thailanda: „Anul ăsta iau pauză”

#Insula iubirii

Gata, e oficial! Cea mai simpatică ispită masculină nu participă, anul acesta, la filmările din Thailanda pentru „Insula Iubirii”. Dacă încă mai aveați dubii și nu știați despre cine vorbim, vă lămurim în două cuvinte: Florin Cerghit, cel care a atras atenția multor doamne și domnișoare, de când a fost pe micul ecran în celebrul reality-show al Antenei 1. 

Anul trecut, cea mai simpatică ispită masculină a fost, de departe, nimeni altul decât Florin Cerghit. Nu o spunem noi, ci toate doamnele și domnișoarele care l-au admirat în celebrul reality-show „Insula Iubirii”.

Florin nu mai participă, anul acesta, la filmări

Deși toată lumea se aștepta să-l vadă din nou pe Florin Cerghit în rolul de ispită, acesta a mărturisit, în exclusivitate pentru click.ro, că a renunțat la „ispitirea” din Thailanda. De asemenea, ispita masculină ne-a vorbit și despre experiența pe care a avut-o alături de concurentele sezonului precedent. 

„Nu, nu particip. Anul ăsta iau pauză. (n.r. - râde). Eu am rămas în relații foarte bune cu toți băieții. De Crăciun voi sta acasă, cu fetița mea, iar de Revelion am planificat o plecare în Austria, cu o gașcă de prieteni. 

În Thailanda eu chiar m-am distrat super bine, m-am simțit la fel de bine și a fost o experiență plăcută, din care înveți lucruri noi. Însă vreau să vă spun că nu am avut niciun gând serios cu niciuna dintre concurente. Eu sunt genul de om care se lasă dus de val doar dacă simte să facă asta”, a spus Florin Cerghit, în exclusivitate.

Citește și - O fostă concurentă de la Insula Iubirii și-a distrus viața! „Am ajuns dependentă de droguri”

Florin și-a câștigat titlul de cea mai simpatică ispită masculină după ce empatia de care a dat dovadă, dar și finețea, l-au făcut să intre rapid în vizorul femeilor. 

O parte din ispitele masculine de la „Insula Iubirii”, sezonul 6
O parte din ispitele masculine de la „Insula Iubirii”, sezonul 6

Cea care s-a apropiat cel mai mult de el a fost Lavinia, între cei doi existând câteva momente de tandrețe, însă nu s-a concretizat nimic în finalul emisiunii, iar cei doi au pornit pe drumuri separate. De profesie, Florin Cerghit este fotograf și antreprenor și este din Vulcan, Hunedoara.

Fosta ispită masculină de la „Insula Iubirii” are o fetiță dintr-o relație anterioară, de care se preocupă îndeaproape, chiar dacă între el și mama micuței nu mai există o legătură amoroasă. Despre acest aspect a vorbit și în sezonul 6 al „Insulei Iubirii”, mai ales că și Lavinia avea un copil și acest lucru avut în comun a generat o chimie și o înțelegere aparte între cei doi. 

Radu Vâlcan pregătește deja sezonul 7 al emisiunii de la Antena 1

În urmă cu scurt timp, Radu Vâlcan a plecat în Thailanda pentru a începe o nouă aventură, cea cu numărul 7. Soțul Adelei Popescu a făcut cunoștință cu concurenții, dar și cu ispitele, iar filmările sunt, în prezent, în toi. Deocamdată nu au fost făcute publice informații oficiale despre concurenți și nici ispitele noului sezon nu au fost prezentate. 

Anul trecut, ispitele masculine au fost: Florin Cerghit, Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cigognini, Denis Slav, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu

Pe de altă parte, ispitele feminine au fost următoarele: Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruț, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

oana roman si marius elisei
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu png
FotoJet jpg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
condimente jpeg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
image
image
image
image
image
image
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Sergiu Costache dur la filmari Clanul  jpg
cub Bia Khalifa png
ioana cosma (4) jpg