Reacția lui Alex, de la Insula Iubirii, după ce și-a văzut soția în pat cu ispita

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

Alex Marcu a trecut prin momente de „foc”, la bonfire-ul provocat de prezentatorul Radu Vâlcan la ediția de luni, 13 iunie a emisiunii Insula Iubirii.

El a fost pus în fața faptului împlinit, fiind invitat să privească imagini greu de digerat cu soția sa, Teodora, mângăiată „frățește”, după cum a spus chiar el, de ispita Ali.

Alex și Ali, față în față

Mai mult, Ali a fost de față la „vizionarea” specială.

Ali a fost decent”, a reacționat Alex după ce i-a văzut pe cei doi în pat. Cu siguranță, soțului Teodorei nu i-a picat ușor să o vadă pe această când se cuibărea la pieptul musculosului Ali.

Citește și: Cu ce se ocupă ispita Ali Habron. A despărțit-o pe Teodora de soțul ei, Alex!

Lui Alex i s-a reproșat în mai multe rânduri că are un temperament destul de „sufocant” și i s-a atras atenția că are tendința de a-i manipula pe cei din jurul său. „Dacă eram așa, poate ea avea niște limite și făcea așa”, a comentat el.

Bineînțeles, că nici Teodora nu a fost menajată și a fost informată că soțul ei a văzut imaginile și, mai ales, că Alex și Ali s-au întâlnit față în față pentru a analiza filmarea, momentul fiind relatat chiar de ispită.

Ali, dezamăgit de Alex

M-a dezamăgit Alex foarte mult, nu mi s-a părut bărbat, el nu crede în acest test. El crede că toate cuplurile sunt puse aici ca să ne facă să picăm în ispită”, a spus Ali.

Nu ai cum să spui că cuplurile nu sunt reale”, a reacționat Teodora.

Întors și el în „tabăra” sa, Alex a fost luat la întrebări de colegi. 

Sunteți curioși? A fost ok. A venit și Ali, mă așteptam. A fost un bărbat matur, inteligent. Mi-au arătat ce nu a fost montat. Am văzut și clipuri în care Teodora a zis că nu o deranjează diferența de vârstă.

Citește și: Doi concurenți, la un pas de bătaie pe Insula Iubirii! De la ce a pornit totul

Nu am niciun fel de dezechilibru, nu judec nimic din ce am văzut și am auzit. Vine Ali în cameră când doarme singură, o mângâie și ea acceptă, după vine și ea către el și după adorm împreună”, a povestit Alex.

În cadrul ediției trecute, Teodora a recunoscut că a ajuns la concluzia că nu se află în relația potrivită, luând decizia de a se separa de soțul ei.

Mai mult decât atât, Teo a renunțat și la inelul de logodnă primit de Alex și a decis să doarmă în același pat cu ispita Ali, despre care spune că este cel care a făcut-o să își răspundă la mai multe întrebări legate de relația ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net