Cu ce se ocupă ispita Ali Habron. A despărțit-o pe Teodora de soțul ei, Alex!

#Insula iubirii

Insula Iubirii a făcut în ediția trecută noi „victime”, un cel de-al treilea cuplu ajungând la despărțire, în urma deciziei Teodorei, singura concurentă căsătorită din acest sezon. Iată cine e Ali Habron, ispita masculină care a făcut-o să își dea seama că se afla în relația greșită!

De două săptămâni, concurenții care au acceptat cel mai greu test de fidelitate se bucură de tot ceea ce le pune la dispoziție insula. Unii dintre ei și-au răspuns la întrebările cu care au pășit în emisiune, luând decizii surprinzătoare. 

Citește și: Teodora de la Insula Iubirii, în pat cu ispita Ali! Al treilea cuplu care se destramă!

Teodora, singura concurentă căsătorită din acest sezon, a decis să pună capăt relației cu soțul ei, Alex, în urma interacțiunilor pe care le-a avut cu ispita Ali.

Teo a anunțat că și-a dat seama că nu află în relația potrivită, Ali fiind cel care i-a deschis acesteia ochii. Între cei doi există o atracție, în episodul trecut aceștia alegând să doarmă împreună.

Cine este Ali Habron, ispită la „Insula Iubirii”

Ali Habron, ispita masculină preferată a Teodorei, este de meserie stomatolog. În vârstă de 33 de ani, acesta are origini palestiniene și a reușit să își facă o carieră strălucită în medicina dentară, în România.

Citește și: Doi concurenți, la un pas de bătaie pe Insula Iubirii! De la ce a pornit totul

Ali a decis să participe ca ispită masculină în cel de-al 6-lea sezon Insula Iubirii pentru a se bucura de experiența oferită, dar și pentru a da sfaturi concurentelor venite în emisiune, lucru cu care deja se poate mândri.

În trecut, a suferit din dragoste, iar decepția respectivă l-a ghidat către rolul de ispită. Totuși, încă mai crede în iubire și nu spune „nu” dacă întâlnește persoana potrivită pe insulă, a explicat el la începutul show-ului. 

Ali nu și-ar dori o relație cu Teodora

Cu toate acestea, până acum, Ali nu a dat o șansă prea mare unei relații cu Teodora. Deși pe Insula Iubirii petrec destul de mult timp împreună și sunt surprinși în momente tandre, în cadrul unui testimonial, tânărul a explicat că nu s-ar vedea formând un cuplu cu ea, deoarece ar fi prea mică de vârstă. Teo are 19 ani. În schimb, „ispita” se bucură că a putut să îi deschidă ochii cu privire la relația cu care a venit ea în emisiune. 

Teodora pare că se atașează cam repede de mine. Eu nu sunt aici să îmi caut o relație, mai ales cu ea, din cauza vârstei. Eu sunt aici să o sfătuiesc ca să-i fie bine.”, a spus Ali.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net