Insula Iubirii, sezonul 6, 13 iunie. Alex își va vedea soția în pat cu ispita

#Insula iubirii

În ediția de luni, 13 iunie, a emisiunii „Insula Iubirii”, unul dintre concurenți va fi pus în fața unor scene deloc ușor de privit. Alex Marcu, care este căsătorit cu Teodora, își va vedea soția în ipostaze tandre cu ispita Ali, în același pat. Mai mult decât atât, Teo îi va comunica un mesaj important!

stanga
dreapta
alex insula iubirii2 png
alex insula iubirii1 png
insula iubirii teodora ali5 png
insula iubirii teodora ali3 png
Alexandru Marcu de la Insula iubirii a fost la Romanii au talent  1jpg (9) jpg
Alexandru Marcu de la Insula iubirii a fost la Romanii au talent  1jpg (7) jpg
Alexandru Marcu de la Insula iubirii a fost la Romanii au talent  1jpg (3) jpg
Alexandru Marcu de la Insula iubirii a fost la Romanii au talent  1jpg (6) jpg
Alexandru Marcu de la Insula iubirii a fost la Romanii au talent  1jpg (5) jpg

Alex, singurul concurent căsătorit din acest sezon al emisiunii „Insula Iubirii” a fost chemat de către prezentatorul Radu Vâlcan, în cel mai recent episod, în cadrul unei ceremonii a focului cu totul specială, care îl vizează doar pe el.

Citește și: Cu ce se ocupă ispita Ali Habron. A despărțit-o pe Teodora de soțul ei, Alex!

Cum va reacționa Alex când va afa că Teo a decis să pună punct relației

De regulă, acest tip de „Bonfire special” nu aduce cu sine tocmai vești bune, astfel că Alex a fost luat prin surprindere de către invitația lui Radu Vâlcan. Sebastian, colegul său din vila băieților, a trecut recent printr-o ceremonie de genul, în cadrul căreia a aflat că iubita lui de pe cealaltă insulă, Cristina, a decis să se separe de el. Astfel, Sebi a zis că știe ce-l așteaptă pe Alex.

Conștient și el de pericolul unei astfel de ceremonii, soțul Teodorei a pornit către locație cu temere, dar și o foarte mare curiozitate.

„Nu știu ce voi vedea, dar sunt curios. Prefer să fiu surprins, decât să-mi fac anumite filme. Eu am mare încredere până la capăt, indiferent ce voi vedea acolo. Faptul că sunt acum față în față cu el, sunt încrezător și aștept să văd.”, a spus Alex, în timp ce se afla în mașină, pe drum spre ceremonia focului. 

Citește și: Teodora de la Insula Iubirii, în pat cu ispita Ali! Al treilea cuplu care se destramă!

Mi-am dorit să ne întâlnim pentru că tu ai zis că ești îndoielnic, că nu știi ce să crezi despre test.”, l-a anunțat Radu Vâlcan, care a pregătit o serie de imagini care vor stârni, cu siguranță, o reacție din partea lui Alex.

Până în acest moment, Alex a fost ținta glumelor colegilor săi, având în vedere că acesta nu s-a acomodat prea bine în cadrul colectivului său, dar și pentru că alege să nege apropierile dintre Teo și ispita Ali, care i-au mai fost arătate în cadrul ceremoniilor trecute. El preferă mereu să vadă imaginile de unul singur, pentru ca cei din jur să nu își poată da cu părerea. 

Teodora a dormit cu ispita Ali și a renunțat la inelul primit de la soțul ei

Dacă până acum a explicat că nu a văzut lucruri grave care să îi pună semne de întrebare, următorul filmuleț îl va lua prin surprindere, cu siguranță. În cadrul ediției trecute, Teodora a recunoscut că a ajuns la concluzia că nu se află în relația potrivită, luând decizia de a se separa de soțul ei.

Mai mult decât atât, Teo a renunțat și la inelul de logodnă primit de Alex și a decis să doarmă în același pat cu ispita Ali, despre care spune că este cel care a făcut-o să își răspundă la mai multe întrebări legate de relația ei.

Dacă până acum Alex a negat cu vehemență orice apropiere dintre Teo și Ali, telespectatorii vor avea ocazia să îi vadă reacția „la cald”, în momentul în care va fi pus în fața faptului împlinit, în cadrul ediției de luni, 13 iunie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

dani otil gabriela prisacariu
FotoJet (5) jpg
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
romanca rechin 1 png
andreea banica
FotoJet jpg
romanca rechin 2 png
iolanda anamaria babau jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png