S-au despărțit pe Insula Iubirii, dar acum așteaptă un copil! «A fost un șoc»

#Insula iubirii

În cadrul finalei Insula Iubirii, doi concurenți i-au luat prin surprindere pe spectatori, după ce au anunțat că vor deveni părinți! Vestea a fost și mai neașteptată, având în vedere că inițial aceștia au decis să se separe. 

teodora alex insula iubirii3 png
Teo și Alex de la Insula Iubirii vor deveni părinți! Foto: Captură Video Antena 1

Pe Insula Iubirii a avut loc ultima ceremonie a focului, în cadrul căreia partenerii din cupluri au fost puși față în față, aceștia răspunzând și la marea întrebare a show-ului: „Cum plecați acasă? Împreună sau separat?”.

Alex și Teodora Marcu s-au despărțit pe Insula Iubirii

În cazul soților Alex și Teodora Marcu, povestea lor de iubire a luat o turnură neprevăzută pe Insulă, tânăra explicând că și-a dat seama că nu se află în relația potrivită și luând decizia de a pune punct. 

Nu rata și: Reacția lui Alex, de la Insula Iubirii, după ce și-a văzut soția în pat cu ispita

Cu toate acestea, formatul emisiunii presupune și punerea la curent la telespectatorilor cu situația actuală a cuplurilor, pentru a observa dacă partenerii și-au învățat lecțiile pe care le-a oferit Insula Iubirii. 

În cazul celor doi, viața i-a luat prin surprindere, aceștia aflând că urmează să devină părinți la scurt timp de la decizia de a se despărți! Teodora este însărcinată în luna a șasea, urmând să aducă pe lume o fetiță. Astfel, după terminarea filmărilor, echipa de la Insula Iubirii i-a găsit pe Alex și Teo tot împreună, încercând să mai dea o șansă relației lor de dragul micuței pe care o așteaptă cu nerăbdare.

Vezi și: Teodora de la Insula Iubirii, în pat cu ispita Ali! Al treilea cuplu care se destramă!

Cei doi s-au împăcat ulterior, iar acum vor deveni părinți

Teodora și Alex au plecat separat de pe Insula Iubirii, concurenta alegând chiar să stea în avion alături de ispita Ali, cu care a format o conexiune în timpul emisiunii. Ajunși acasă, cei doi soți au stat separați o perioadă, după care Alex a făcut pași spre împăcare, iar aceasta s-a și produs.

La scurt timp, chiar în ziua de Crăciun, cei doi au aflat că vor deveni părinți. La momentul aflării marii vești, Teo era însărcinată în 2 luni. Aceștia au recunoscut că sarcina a contribuit la împăcarea lor. 

„Am stat separați câteva zile după ce ne-am întors. Ușor, ușor am început să discutăm, să explicăm lucrurile. Ne-am împăcat, iar apoi a venit vestea cea mare înainte de Crăciun când a rămas însărcinată. Avea deja 2 luni și ceva de sarcină. (..)

Consider că această sarcină a contribuit, adică a venit mai repede împăcarea, dar oricum ne împăcam.”, a spus Alex.

„Atunci eram hotărâtă că nu va mai fi nimic. Am dormit separat (..) Eram acasă, mi-am făcut un test și am văzut, dar nu-mi venea să cred cum de nu s-a întâmplat un an și fix acum când am luat decizia asta (de a se despărți n.r) s-a întâmplat.

A fost așa ca un șoc pentru amândoi, dar el s-a bucurat foarte mult. Sarcina a contribuit foarte mult la împăcarea noastră că e un copil, ne gândim la el, nu ne mai gândim la noi. Sunt însărcinată în 6 luni, o să avem o fetiță și nu facem nuntă. Nu îmi plac nunțile.”, a spus și Teodora.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
jennifer lopez ben affleck jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub mara ciubotaru png
Splash Juriu jpg
PRY 02792 R jpg
nick nnd fiica jpg
iulia albu gaina jpg
280213480 737967424150317 6180005835464418389 n jpg