Clipe de coșmar la Insula Iubirii! Reymond a căzut de la balcon

Concurenții de la Insula Iubirii au tras o sperietură zdravănă când Reymond, partenerul de viață al Edei a căzut de la balcon. Tânăra a fost martoră la întreaga scenă și recunoaște că a rămas îngrozita în urma celor întâmplate, în ciuda faptului că bărbatul este teafăr.

Totul s-a întâmplat din cauza unei farse pe care Rareș le-a făcut-o fetelor. După ce ele l-au tachinat, l-au udat și nu i-au dat pace, bărbatul le-a închis la etaj, într-o cameră liberă. Cele două au ieșit pe balcon, ca nu cumva să rateze ceva, iar Rareș a încercat să se cațere pe un suport improvizat dintr-o masă și un scaun, dar nu ca să le salveze ci pentru a continua farsa și a le speria.

Citește și:  O fostă concurentă de la Insula Iubirii și-a distrus viața! „Am ajuns dependentă de droguri”

Rareș și Reymond, farsă cu bucluc. Cum s-a întâmplat totul?

După câteva încercări eșuate, Rareș a renunțat la plan însă Reymond nu s-a lăsat păgubaș și a încercat să intervină. Din păcate, întreaga situație ar fi putut avea un final tragic, căci planul lui Reimond nu a ieșit așa cum și-a imaginat și s-a ales cu o căzătură zdravănă. Norocul său a fost că înălțimea nu era chiar atât de mare și nu s-a lovit la cap.

Vezi și: Alex după ce și-a văzut soția, Teodora, în pat cu ispita: „Ali a fost decent”

În timp ce încerca să se urce pe balcon, Reymond a făcut un singur pas greșit, moment în care a căzut. Concurenții care au fost martorii întregii scene au rămas șocați și câteva clipe au fost lipsiți de orice reacție, de teamă ca nu cumva bărbatul să fi avut parte de o accidentare serioasă.

Eda, prima reacție după ce Reymond a căzut de la balcon

Eda, iubita lui Reymond a fost prezentă în momentul în care s-a întâmplat nenorocirea și nu doar că s-a speriat, ci se gândea la ce-i mai rău, mai ales că tânărul a rămas la pământ vreme de câteva secunde. Din fericire, Reymond a scăpat teafăr și nevătămat, ba chiar a râs după cele întâmplate, moment în care toți concurenții s-au liniștit și s-au distrat pe seama neatenției sale.

”Eu am văzut toată căzătura asta în slow motion, adică l-am văzut sus, s-au rupt, și căzătura, dar, pas cu pas am văzut tot și am înlemnit. Bine, acum că el este bine și s-a ridicat și am râs toți, dar dacă s-ar fi întâmplat ceva ar fi fost tragic”, a spus Eda.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net