Primele imagini de la nunta Teodorei de la „Insula iubirii”. Cum s-au comportat cei doi, în văzul invitaților

#Insula iubirii

Zilele trecute, Teodora și Alex de la „Insula Iubirii” s-au cununat religios. Vestea nunții lor a fost o adevărată surpriză pentru urmăritorii din social media, mai ales că relația dintre ei nu fusese, în Thailanda, tocmai una bună. 

Dar se pare că au ajuns să trăiască vremuri mai bune: au devenit părinții unei fetițe și, la scurt timp, au decis să se cunune și religios. De menționat este faptul că, atunci când au participat la „Insula Iubirii”, Teodora și Alex erau căsătoriți doar în fața ofițerului de Stare Civilă. 

Cum s-au comportat Teodora și Alex, la nuntă, în fața invitaților

După participarea la „Insula Iubirii”, oamenii au sfătuit-o pe Teodora să renunțe la mariajul cu Alex, întrucât aceasta povestise, la Antena 1, că este manipulată de el. După marea lor împăcare survenită în ciuda tuturor evenimentelor controversate de la „Insula Iubirii”, internauții au început să le reproșeze faptul că au făcut o greșeală că au rămas împreună, mai ales că se vede cu ochiul liber faptul că nu sunt făcuți unul pentru altul și nu sunt deloc apropiați.

La propria lor nuntă, internauților li s-a părut același lucru. Aceștia au început să lase comentarii care mai de care mai controversate și să spună că nu există niciun fel de chimie între ei, iar relația lor este una rece și distantă.

Într-un clip video postat pe TikTok, mireasa Teodora dansează, în timp ce Alex dă bani la lăutari. Cei doi nu par deloc apropiați: ea dansează în pătrățica ei, nu se privesc, nu se iau de mână, nu fac niciun gest care să arate iubirea în fața invitaților. 

Din această cauză, internauții au reacționat pe măsură: „Se vede iubirea dintre voi”, a spus un internaut, ironizând situația dintre ei, de pe TikTok.

Citește și - Dovada că Radu Vâlcan nu e pretențios deloc. În ce frizerie murdară și veche a ajuns să se tundă, în Thailanda

„Teodora, nu știu de ce ai ales să faci această nuntă, se vede că nu vă potriviți, nu sunteți apropiați și nu se vede niciun strop de iubire”, a mai spus o internaută. 

Teodora a „călcat strâmb” la „Insula Iubirii”

Aflați în Thailanda pentru a-și testa relația, Teodora și Alex au avut un parcurs cât se poate de controversat. Cei doi concurenți au fost aspru criticați din mai multe aspecte: ea pentru faptul că s-a lăsat manipulată de Alex, iar el pentru că, potrivit spuselor ispitelor feminine, a fost fals pe toată durata șederii în Thailanda. 

Teodora, sătulă de manipulările lui Alex, a găsit un refugiu în brațele ispitei Ali Habron, alături de care a avut numeroase activități, de toate felurile: au mers la plajă împreună, au participat la concursuri și chiar s-au confesat unul altuia. 

Pe de altă parte, Alex a refuzat orice interacțiune pe insula lui, cu ispitele feminine, motiv pentru care toate femeile l-au catalogat ca fiind fals. Ori de câte ori se apropia vreo ispită de el din dorința de a comunica, Alex le respingea pe fete și avea o atitudine extrem de ostilă. 

Parcursul celor doi a fost extrem de controversat, motiv pentru care oamenii au crezut că se vor despărți după experiența din Thailanda. Dar nu a fost așa, căci la scurt timp după difuzarea emisiunii, Teodora și Alex au devenit părinții unei fetițe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net