Teodora și Alex de la „Insula Iubirii” s-au căsătorit. Ce rochie de mireasă a ales fosta concurentă de la Antena 1

#Insula iubirii

Fanii emisiunii „Insula Iubirii” sunt în extaz! Teodora și Alex, cei mai controversați concurenți ai sezonului 6, au spus marele „da”. Cei doi s-au căsătorit religios, iar Teo a publicat, pe contul său de Instagram, primele imagini de la fericitul eveniment. 

Teodora și Alex de la „Insula Iubirii” sunt în culmea fericirii. În ciuda tuturor lucrurilor întâmplate între ei, cei doi au devenit părinți, iar acum s-au căsătorit religios în cadrul unui eveniment restrâns la care au participat doar familiile lor, dar și prietenii apropiați. 

Teodora și Alex de la „Insula Iubirii” au făcut nunta

Deși mai era un pas până la despărțire, Teodora și Alex de la „Insula Iubirii” și-au mai dat o șansă după difuzarea emisiunii de la Antena 1 și au luat-o de la capăt. Cei doi au devenit părinți la scurt timp după filmările din Thailanda și, mai apoi, au făcut și nunta. Este de menționat faptul că aceștia aveau deja cununia civilă făcută, atunci când au participat la filmările pentru „Insula Iubirii”. 

Pe contul său de Instagram, Teodora a postat primele imagini de la eveniment. Pentru ziua cea mare, roșcata a ales o rochie tip prințesă, cu broderie 3d. Și-a coafat părul simplu, într-o coadă și a lăsat liberă o șuviță, iar în privința machiajului, a ales smokey eyes și un ruj nude. 

Teodora de la „Insula Iubirii”
Teodora de la „Insula Iubirii”

Domnișoarele de onoare i-au stat alături pe toată durata evenimentului, iar internauții i-au lăsat o mulțime de comentarii, printre care și unul în cadrul căruia a fost criticată pentru alegerea de a se căsători cu Alex, după toate cele întâmplate în Thailanda. 

„Se vede fericirea pe chipul tău 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️  /Casa de piatra! Sa va iubiti mereu si nimic sa nu va desparta! Micuta voastra sa aiba o viata frumoasa! Sa fiti mereu fericiti impreuna!😘🤗🎂❤️Felicitări ! Casa de piatra ! 😍 / Casa de piatra 🎉🥰🤗❤️” au scris internauții, în comentarii. 

Citește și - Insula Iubirii, sezonul 6, 13 iunie. Alex își va vedea soția în pat cu ispita

Teo și Alex și-au schimbat viața radical după ce au devenit părinți

Deși oamenii se așteptau ca cei doi să se despartă după difuzarea emisiunii „Insula Iubirii” de la Antena 1, lucrurile au stat complet diferit. Teo și Alex au devenit părinții unei fetițe, iar fosta concurentă de la Insulă a declarat că i s-a schimbat complet viața. 

„Eu cred că orice femeie când are un copil se schimbă. Ne-a responsabilizat foarte mult.

Ne-am și certat, pentru că apar discuții de la copil. Era foarte mică și au apărut discuții, dar acum a crescut și am văzut că este totul bine și ne înțelegem foarte bine.  În mare parte m-am descurcat singură, pentru că Alex a fost plecat la spectacole. Am o prietenă care mă mai ajută, a venit de câteva zile la mine, pentru că sunt foarte aglomerată cu botezul”, a spus Teo de la „Insula Iubirii”, acum ceva timp. 

În cadrul emisiunii, cei doi au fost criticați din mai multe aspecte: ea pentru că se lăsa manipulată de Alex, iar Alex pentru că dramatiza la orice pas și o controla pe Teo, profitând de faptul că este mai mică decât el și că el este cel care aduce bani în casă. Tocmai din acest motiv, oamenii au rămas uimiți atunci când au văzut că cei doi au ales să rămână împreună și chiar să devină părinți. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net