Chinurile lui Radu Vâlcan. Ce a îndurat în Thailanda, la filmările pentru „Insula Iubirii”

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

Știm cu toții că Radu Vâlcan adoră filmările din Thailanda pentru „Insula Iubirii”, motiv pentru care le-a și rămas atât de fidel, în toți anii. Anul acesta, soțul Adelei Popescu promite un sezon de excepție, total schimbat, cu multe surprize, concurenți numai unul și unul. 

Puțini sunt cei care știu, însă, ce chinuri îndură Radu Vâlcan în Thailanda și ce sacrificii face, pentru proiectul „Insula Iubirii”.

Filmările pentru sezonul 7 s-au încheiat

După aproape o lună petrecută în Thailanda, Radu Vâlcan a terminat, în sfârșit, filmările pentru „Insula Iubirii”. Aseară, celebrul moderator de la Antena 1 a avut ultimul bonfire cu concurenții, iar din sezoanele trecute știm că acest eveniment poate dura foarte mult.

Citește și - Radu Vâlcan a făcut totul public. Cum arată locațiile în care se filmează sezonul 7 „Insula Iubirii”

Pe contul său de Instagram, Radu Vâlcan a postat o imagine de la bonfire, în care se vede clar că răsare soarele. Prin urmare, acesta a petrecut toatp noaptea filmând, ceea ce este extrem de obositor pentru oricine. Dar Radu Vâlcan nu s-a lăsat așa, cu una, cu două, iar după ce a terminat filmările, a mărturisit că a dormit numai 7 minute, după care și-a făcut bagajele și a pornit spre aeroport. 

„Nu pot să îmi dau jos ochelarii, sunt împachetat. Am terminat filmarea dimineață, adică puțin mai devreme. Am dormit șapte minute și am plecat spre aeroport, am puțină treabă. Weekend frumos și vouă!”, a scris Radu Vâlcan, în dreptul postării.

Cel mai probabil Radu Vâlcan se va întâlni cu Adela Popescu și cu băieții lor într-o destinație anume, având în vedere faptul că și aceasta a plecat de acasă, cu copiii și le-a povestit fanilor de pe Instagram că se află, cu toții, în aeroport. 

Radu Vâlcan anunță un sezon de poveste!

„Insula Iubirii” urmează să fie difuzată, cel mai probabil, anul viitor. Filmările s-au terminat, iar Radu Vâlcan susține că acest sezon, cel cu numărul 7, va fi unul de poveste. Radu a ajuns în Thailanda pe 20 noiembrie, atunci când aventura lui a început. 

An de an, cu excepția anului 2020 în care a debutat pandemia, Radu Vâlcan a filmat pentru „Insula Iubirii”, proiectul său de suflet. În cadrul emisiunii, încă din primul sezon, prezentatorul a reușit să scoată la iveală toate dedesubturile cuplurilor participante, să deslușească orice mister și să arate orice urmă de falsitate. 

Concurenții care s-au încumetat, de-a lungul timpului, să participe, au fost puși la zid de Radu Vâlcan, atunci când a venit vorba de neasumarea adevărului. Moderatorul are un stil extrem de haios de a spune lucrurilor pe nume și o ironie inteligentă aparte, așa că nu putem spune că toată lumea se prinde, din prima, de ceea ce a vrut să zică. 

Cele mai haioase situații în care a fost implicat Radu Vâlcan, cu concurenții de la „Insula Iubirii” sunt cele care-i au ca protagoniști pe Aurel, concurent în sezoanele 3 și 5 și cu Cati și Andreea, cele două foste concurente care au făcut deliciul privitorilor. 

E clar, toată lumea așteaptă, în primul rând, să vadă unde se întâlnesc Radu Vâlcan și Adela Popescu, iar mai apoi, să vadă noul sezon „Insula Iubirii”, toți concurenții și toate ispitele. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net