Acesta e conacul de peste 1 milion de euro de la Insula Iubirii! Stați să vedeți cât costă chiria pe zi

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

Poate la fel de atrăgătoare precum concurenții noului sezon din Insula iubirii este chiar proprietatea unde se va filma show-ul. Este vorba despre un conac, în valoare de peste un milion de euro! Casa are 17 dormitoare și o căsuță în copac, cu tiroliană.

Există terenuri de fotbal și de rugby, o pistă de alergare de 400 de metri și trasee pentru ciclism montan și, evident, o piscină exterioară în forma literei T. Există chiar și râuri, în proximitate, sau un lac generos cu culoare de 50 de metri, pentru înot. Mai mult, există și un petec de uscat, în mijlocul apei, ca și când ar fi o insulă a iubirii, în miniatură, cu plajă cu nisip și chiar și copaci.

Întreaga proprietate se întinde pe o suprafață de peste 10 hectare. Proprietarii sunt Regis Maniora, în vârstă de 43 de ani, din Luxemburg , și soția sa Ilaria, în vârstă de 41 de ani. Ei au cumpărat conacul și întreaga proprietate, în urmă cu doi ani, și l-au renovat și redecorat întregul loc. Cei doi sunt atleți de performanță și și-au dorit ca proprietatea să reflecte pasiunea lor pentru sport. 

Conacul este, de fapt, o casă ecologică, fiind alimentată de 266 de panouri solare. Proprietarii închiriază o cameră din conac cu peste 480 de euro, producătorii show-ului Insula iubirii fiind taxați cu peste 9.000 de euro pe zi, chirie! Complexul poartă și un nume tematic, Ludus Magnus, numele școlii de gladiatori care furniza luptători pentru arena din Colosseum. 

A fost adusă o echipă de grădinari, dulgheri și electricieni care construiesc tot felul de lucruri noi pentru emisiune. Și, desigur, vor fi instalate camere și microfoane pentru a prinde tot ce mișcă. La final, toată vila va trebui adusă la starea inițială. Așadar, vor fi avut costuri uriașe de renovare și redecorare pe lângă cele cinci luni de închiriere garantată”, au declarat surse din Africa de Sud pentru publicația britanică The Sun, despre ediția din 2023 a emisiunii „Insula iubirii”, transmisă în Marea Britanie și filmată în Africa de Sud.

Și în România va fi continuat show-ul cu același nume, la Antena 1, prezentatorul Radu Vâlcan plecând în Thailanda, încă din luna noiembrie. În țara noastră, show-ul a ajuns la sezonul cu numărul 7. 

Sunt foarte bucuros să vă anunţ că ne pregătim să pornim în cea de-a şaptea aventură thailandeză. Uitându-mă în urmă, nici nu îmi dau seama când au trecut şapte ani de când am început acest proiect. Despre cifra 7, se spune că este una magică. Tot în jurul ei mă organizez şi eu în Thailanda, când dorm mai puțin de șapte ore pe zi și filmez mai mult de șapte ore pe noapte. Sunt mândru că am ajuns deja la al şaptelea sezon şi abia aştept să văd cu ce ne va surprinde Insula de această dată, pentru că fiecare sezon de până acum ne-a surprins diferit“, a declarat gazda reality show-ului, Radu Vâlcan.

Noul sezon al Insula iubirii le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele de la „Insula Iubirii“. Două ansambluri hoteliere exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relaţie şi tentaţie, la „Insula Iubirii“.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net