Raiul pe pământ a costat doar 25 de lire sterline! Un cuplu a câștigat o mega-vilă în valoare de 3 milioane de lire

Uttam Parmar, în vârstă de 58 de ani, a câștigat casa uimitoare cu vedere panoramică la estuarul cămilelor de pe coasta Cornish după ce a participat de opt ori la extragerea caritabilă „Omaze”, care are ca scop strângerea de fonduri pentru organizația care luptă contra cancerului de sânge. El și familia lui sunt fericiții proprietari ai unei reședințe imense, în valoare de 3 milioane de lire.

1 Uttam Parmar jpg

Un tată norocos a câștigat un superb conac în Cornwall, după ce a cumpărat un bilet în valoare de doar 25 de lire sterline în scop caritabil. Uttam Parmar, în vârstă de 58 de ani, a câștigat uimitoarea casă cu vedere panoramică la estuarul cămilelor de pe coasta de sud-vest. El s-a înscris la extragere în luna iulie și iată că a opta oară a fost cu noroc!

S-ar putea să te intereseze și: VIDEO După ce i-a „umilit” pe Delia și Bendeac la iUmor, un fost concurent, pe scenă cu un super star din Marea Britanie!

Uttam Parmar este manager de operațiuni la o companie din Leicestershire și se afla la spital când a aflat că a câștigat conacul impresionant, reședință pe care a plătit, practic, 25 de lire sterline.

0 LL DCM 170522 Omaze 10 jpg

Ți-am mai pregătit și: Un polițist din Marea Britanie s-a fotografiat dezbrăcat! Spera să agațe pe Tinder, acum riscă să rămână fără serviciu

Cea mai norocoasă familie din UK se mută la conac

„Când Omaze a sunat să ne spună că am câștigat un premiu, eram de fapt la spital. Am fost atât de încântați gândindu-ne că am fi putut câștiga marele premiu încât l-am sunat pe Aaron, fiul nostru în vârstă de 26 de ani pentru a verifica dacă numărul câștigător se potrivește cu cel primit de noi. A verificat de trei ori și când a confirmat cred că i-am spart timpanele, așa de tare am țipat.

0 LT 110522 housedraw 02 jpg

Totuși, nu ne venea să credem că am câștigat, până când nu am aflat direct de la Omaze. Am participat la fiecare tragere la sorți de când au început, șa că răbdarea este cu adevărat o virtute, deoarece acum mi-am câștigat propria bucată de paradis – această casă pe care au oferit-o este cu siguranță casa perfectă”, a transmis bărbatul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
shutterstock 2118165380 jpg
Coreea de Nord FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
Buncărele de lux vor fi construite sub conacele miliardarilor jpg
Bărbați ruși cu bagaje pe jos sau cu biciclete ies din Rusia și trec în Georgia pe la vama din Verkhnii Lars FOTO EPA EFE (3) jpg
must jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
FotoJet jpg