Cine este Maria Lungu, concurenta eliminată de la Survivor România. A fost iubita unuia dintre cei mai cunoscuți cântăreți

Maria Lungu, cunoscută din emisiunea Survivor All Stars, este o tânără care a făcut parte din echipa Războinicilor. Ea nu este un nume străin în lumea showbiz-ului și televiziunii, fiind una dintre concurentele apreciate din emisiunea Puterea Dragostei, difuzată pe Kanal D.

image

Maria Lungu pare să fie următoarea concurentă eliminată din competiția Survivor All Stars România, după ce a pierdut un duel împotriva Alexandrei Ciomag.

Echipa Faimoșilor a suferit o înfrângere în "Jocul pentru Imunitate" în această săptămână, ceea ce a dus la nominalizarea Mariei și a Alexandrei de către colegii lor de trib pentru a intra în duel. Ambele concurente tocmai se alăturaseră echipei roșii în urma reconfigurărilor de săptămâna trecută între echipe.

Maria Lungu a fost iubita fratelui Alinei Eremia

Mai mult, Maria a fost subiect de discuție și în presă datorită relației scurte și controversate pe care a avut-o cu fratele cântăreței Alina Eremia.

Maria Lungu, în vârstă de 28 de ani și originară din Chișinău, Republica Moldova, a fost prezentată publicului larg începând cu emisiunea Puterea Dragostei, unde a avut o relație cu Cristian Marinescu.

După încheierea emisiunii, relația lor s-a sfârșit. Apoi, în mai anul precedent, Maria s-a implicat într-o relație cu Mircea Eremia, fratele cântăreței Alina Eremia. Cu toate acestea, relația lor a fost de scurtă durată, iar Mircea Eremia a declarat public că este din nou disponibil.

Ulterior, Maria Lungu a declarat că nu știa despre despărțirea sa de Mircea Eremia și a exprimat entuziasmul său pentru participarea la noul sezon al emisiunii Survivor România, făcând parte din echipa Războinicilor.

Maria Lungu a fost înșelată chiar înainte de nuntă

Totuși, experiența în dragoste nu a fost întotdeauna una plăcută pentru Maria, care a fost înșelată chiar înainte de nuntă de către un fost logodnic.

„M-a înșelat, mai bine zis, după care ar fi trebuit să avem o discuție să vorbim să vedem cum rezolvăm situația și nu a mai răspuns. Eu am ajuns la locul faptei și am reușit să discut. A plecat într-un club cu un prieten de-ai lui.

Erau foarte urâte, asta m-a indignat. Erau mai multe urâte și se distrau băieți alături de cinci femei.Pentru mine e foarte important ca soțul, viitorul soț să aibă un statut material mai mare decât al meu.

În momentul în care femeia câștigă mai mult ca bărbatul, bărbatul nu se mai simte bărbat, nu mai e respectat atât de mult de acea femeie. Pentru mine personal un 30-35 ar fi perfect, poate chiar 40 dacă arată bine. Eu sunt o fată foarte sinceră’, a declarat Maria Lungu, într-o emisiune, în trecut.

În ceea ce privește cariera, Maria Lungu a studiat design vestimentar la Londra și lucrează în prezent ca stilist pentru diverse personalități din Republica Moldova. Ea își dorește să-și continue cariera în televiziune și ia în considerare și alte cursuri pentru a-și dezvolta expertiza în acest domeniu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net